Sımsıcak Ramazan Pidesi 10 dakikada Sofranızda

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2021 - 10:25, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 5151+ kez okundu.
 

Sımsıcak Ramazan Pidesi 10 dakikada Sofranızda

Yeni yasaklarla birlikte saat 19.00’da başlayan sokağa çıkma yasakları sıcak Ramazan pidesine ulaşmayı zorlaştıracak. Tamamen doğal hammaddeler ile hazırlanan Bay Bread donuk pideleriyle, iftar ve sahurda fırında 8-10 dakika aralığında pişirilerek sofralara sımsıcak ulaşabilecek.
Toya Makine ve Bay Bread Fırıncılık CEO’su Serdar Yalçınkaya; “Son bir yıl içerisinde ekmek ve unlu mamuller konusunda ülkemizde birçok gelişme oldu. Yüksek Teknoloji Fırıncılık, artık evlerdeki fırınlarda her zaman ekmek çeşitlerine, unlu mamullere hatta Ramazan pidesine ulaşmayı mümkün kılıyor. Tamamen doğal hammaddeler ile hazırlanan pideler ev veya işyerlerindeki fırınlarda 8 -10 dakika aralığında pişirilerek sofralardaki yerini alıyor. Bu şekilde, fırında sıra beklemeden, hamur yapmakla vakit kaybetmeden, uzun mayalandırma ve pişirme süreçlerini takip etmek zorunda kalmadan doğal mayalar ile üretilmiş, buzluklarda üç aya kadar saklanabilen birçok çeşide ulaşmak mümkün olabiliyor.” Teknolojinin hayatın her alanında olduğu gibi beslenme alışkanlıklarını da değiştirdiğinin, “Faydalı teknolojileri kullanarak, ihtiyaç fazlası olarak alınan ve aile bütçesine verilen zararlar azaltılabilir. Diğer taraftan tüketemediğiniz ve niteliğini kaybettiği için çöpe giden gıdaları engelleyebilirsiniz. Ayrıca bu zararın oluşturduğu hammadde, işgücü ve enerji israfının Türkiye ekonomisinde açtığı derin yaraları da göz ardı edemeyiz.   Çöpe giden her gıda maddesi çürüme sürecinde doğaya karbon salarak küresel ısınmaya da sebep olmaktadır.” şeklinde görüşlerini dile getirdi. Sadece Bay Bread tarafından geliştirilmiş ve uygulanmakta olan Yüksek Teknoloji Fırıncılık, dünyanın içinden geçmekte olduğu ekonomik daralma sürecinde bir taraftan israfın önüne geçerek, diğer taraftan da yaratmış olduğu ihracat potansiyeli ile Türkiye ekonomisine katkı sağlıyor. Bay Bread: Katkı maddesi içermeyen doğal ve yerel malzemeler kullanarak geleneksel yöntemlerle ürettiği ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunmaktadır. Bay Bread, ilk şubesini Mart 2017' yılında açmıştır. Bay Bread, stratejik lokasyonlarda açılan yeni mağazaları ile büyürken, deneyimli ve işini aşkla yapan kadrosu ile marka kimliğini en iyi şekilde yansıtarak "Yeni Nesil Fırıncılık" konseptini hayata geçirmektedir. Ayrıca yeni nesil pazarlama, ürün formları ile evlerde ve iş yerlerinde donuk olarak muhafaza edilen ve ihtiyaç halinde pişirilerek her zaman sıcacık ve tazecik tüketilebiliyor. Klasik fırıncılık anlayışını daha ileriye taşıyan; ekmekten tatlıya, çay ve kahveden dondurulmuş ürünlere uzanan geniş ürün gamına ek olarak, yeni lezzetlere de öncü olmak için var gücüyle çalışmaktadır. Bay Bread, Ümraniye'de yer alan fabrikada tüm ürünlerini son teknolojiyi kullanarak, gıda mevzuatına ve yüksek kalite kontrol standartlarına uygun hijyenik koşullarda üretmektedir. Türkiye'de bir ilke imza atan imalat modeliyle amaçlanan ülkemizdeki üretim verimliliğini en yüksek seviyeye ulaştırarak sektörün rekabet gücünü artırmaktır.
Yeni yasaklarla birlikte saat 19.00’da başlayan sokağa çıkma yasakları sıcak Ramazan pidesine ulaşmayı zorlaştıracak. Tamamen doğal hammaddeler ile hazırlanan Bay Bread donuk pideleriyle, iftar ve sahurda fırında 8-10 dakika aralığında pişirilerek sofralara sımsıcak ulaşabilecek.

Toya Makine ve Bay Bread Fırıncılık CEO’su Serdar Yalçınkaya; “Son bir yıl içerisinde ekmek ve unlu mamuller konusunda ülkemizde birçok gelişme oldu.

Sımsıcak Ramazan Pidesi 10 dakikada Sofranızda

Yüksek Teknoloji Fırıncılık, artık evlerdeki fırınlarda her zaman ekmek çeşitlerine, unlu mamullere hatta Ramazan pidesine ulaşmayı mümkün kılıyor. Tamamen doğal hammaddeler ile hazırlanan pideler ev veya işyerlerindeki fırınlarda 8 -10 dakika aralığında pişirilerek sofralardaki yerini alıyor.

Sımsıcak Ramazan Pidesi 10 dakikada Sofranızda

Bu şekilde, fırında sıra beklemeden, hamur yapmakla vakit kaybetmeden, uzun mayalandırma ve pişirme süreçlerini takip etmek zorunda kalmadan doğal mayalar ile üretilmiş, buzluklarda üç aya kadar saklanabilen birçok çeşide ulaşmak mümkün olabiliyor.”

Teknolojinin hayatın her alanında olduğu gibi beslenme alışkanlıklarını da değiştirdiğinin, “Faydalı teknolojileri kullanarak, ihtiyaç fazlası olarak alınan ve aile bütçesine verilen zararlar azaltılabilir.

Diğer taraftan tüketemediğiniz ve niteliğini kaybettiği için çöpe giden gıdaları engelleyebilirsiniz. Ayrıca bu zararın oluşturduğu hammadde, işgücü ve enerji israfının Türkiye ekonomisinde açtığı derin yaraları da göz ardı edemeyiz.  

Çöpe giden her gıda maddesi çürüme sürecinde doğaya karbon salarak küresel ısınmaya da sebep olmaktadır.” şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Sadece Bay Bread tarafından geliştirilmiş ve uygulanmakta olan Yüksek Teknoloji Fırıncılık, dünyanın içinden geçmekte olduğu ekonomik daralma sürecinde bir taraftan israfın önüne geçerek, diğer taraftan da yaratmış olduğu ihracat potansiyeli ile Türkiye ekonomisine katkı sağlıyor.

Bay Bread: Katkı maddesi içermeyen doğal ve yerel malzemeler kullanarak geleneksel yöntemlerle ürettiği ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunmaktadır. Bay Bread, ilk şubesini Mart 2017' yılında açmıştır.

Bay Bread, stratejik lokasyonlarda açılan yeni mağazaları ile büyürken, deneyimli ve işini aşkla yapan kadrosu ile marka kimliğini en iyi şekilde yansıtarak "Yeni Nesil Fırıncılık" konseptini hayata geçirmektedir.

Ayrıca yeni nesil pazarlama, ürün formları ile evlerde ve iş yerlerinde donuk olarak muhafaza edilen ve ihtiyaç halinde pişirilerek her zaman sıcacık ve tazecik tüketilebiliyor.

Klasik fırıncılık anlayışını daha ileriye taşıyan; ekmekten tatlıya, çay ve kahveden dondurulmuş ürünlere uzanan geniş ürün gamına ek olarak, yeni lezzetlere de öncü olmak için var gücüyle çalışmaktadır.

Bay Bread, Ümraniye'de yer alan fabrikada tüm ürünlerini son teknolojiyi kullanarak, gıda mevzuatına ve yüksek kalite kontrol standartlarına uygun hijyenik koşullarda üretmektedir.

Türkiye'de bir ilke imza atan imalat modeliyle amaçlanan ülkemizdeki üretim verimliliğini en yüksek seviyeye ulaştırarak sektörün rekabet gücünü artırmaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.