Simav’da motosiklet ile iş makinası çarpıştı: 1 ölü 1 yaralı

ASAYİŞ/OLAY 04.07.2022 - 09:55, Güncelleme: 04.07.2022 - 09:58 1687+ kez okundu.
 

Simav’da motosiklet ile iş makinası çarpıştı: 1 ölü 1 yaralı

Kütahya’nın Simav ilçesinde motosiklet ile iş makinasının çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
Kaza, ilçeye bağlı Demirciköy beldesinde meydana gledi. Edinilen bilgiye göre, Akif Akpınar yönetimindeki 43 KG 415 plakalı motosiklet ile seyir halindeyken, yol kenarında bulunan M.E.nin evinin inşaatında çalışan ve sürücülüğünü H.G.’nin yaptığı iş makinası ile çarpıştı. Kazada, motosiklet sürücüsü Akif Akpınar olay yerinde hayatını kaybederken, motosiklette yolcu olarak bulunan M.A ise yaralandı. Yaralı M.A., hastanede tedavi altına alınırken, ev sahibi M.E ve iş makinası sürücüsü H.G.’nin gözaltına alındı.
Kütahya’nın Simav ilçesinde motosiklet ile iş makinasının çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Kaza, ilçeye bağlı Demirciköy beldesinde meydana gledi. Edinilen bilgiye göre, Akif Akpınar yönetimindeki 43 KG 415 plakalı motosiklet ile seyir halindeyken, yol kenarında bulunan M.E.nin evinin inşaatında çalışan ve sürücülüğünü H.G.’nin yaptığı iş makinası ile çarpıştı.


Kazada, motosiklet sürücüsü Akif Akpınar olay yerinde hayatını kaybederken, motosiklette yolcu olarak bulunan M.A ise yaralandı.
Yaralı M.A., hastanede tedavi altına alınırken, ev sahibi M.E ve iş makinası sürücüsü H.G.’nin gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.