Simav’da Kur’an Kursu öğreticilerine seminer

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2022 - 12:09, Güncelleme: 29.03.2022 - 11:47 2775+ kez okundu.
 

Simav’da Kur’an Kursu öğreticilerine seminer

Simav’da Kur’an Kursu öğreticilerine seminer
Simav İlçe Müftülüğüne bağlı yatılı, ihtiyaç odaklı, 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğreticilerine Diyanet Gençlik Merkezinde seminer verildiği bildirildi.Kütahya İl Müftülüğü personeli, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmeni Büşra Nur Sertel ve Din Hizmetleri Uzmanı Rukiye Erdinç’in sunumlarıyla gerçekleştirilen programda, Yatılı Kur’an Kursları öğreticilerine, “Pozitif Disiplin ve Sınıf Yönetimi”, İhtiyaç Odaklı Kuran Kursları öğreticilere, “Şiddetin Önlenmesinde Dini Referanslar”, 4-6 Yaş Kur’an Kursları öğreticilerine, “4-6 Yaş Grubunda Görülen Problemler ve Çözüm Yolları” konulu eğitim verildi.İlçe Müftüsü Hasan Serçe, Şube Müdürü Feyzullah Küçükçakır, İlçe Vaizleri Zeynep Öztürk ve Murat Kaya’nın da katıldıkları program iki oturum ve üç grup olarak gerçekleştirildi.
Simav’da Kur’an Kursu öğreticilerine seminer
Simav İlçe Müftülüğüne bağlı yatılı, ihtiyaç odaklı, 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğreticilerine Diyanet Gençlik Merkezinde seminer verildiği bildirildi.
Kütahya İl Müftülüğü personeli, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmeni Büşra Nur Sertel ve Din Hizmetleri Uzmanı Rukiye Erdinç’in sunumlarıyla gerçekleştirilen programda, Yatılı Kur’an Kursları öğreticilerine, “Pozitif Disiplin ve Sınıf Yönetimi”, İhtiyaç Odaklı Kuran Kursları öğreticilere, “Şiddetin Önlenmesinde Dini Referanslar”, 4-6 Yaş Kur’an Kursları öğreticilerine, “4-6 Yaş Grubunda Görülen Problemler ve Çözüm Yolları” konulu eğitim verildi.
İlçe Müftüsü Hasan Serçe, Şube Müdürü Feyzullah Küçükçakır, İlçe Vaizleri Zeynep Öztürk ve Murat Kaya’nın da katıldıkları program iki oturum ve üç grup olarak gerçekleştirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.