Sen gitmezdin oysa PDND müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı

AKTÜEL/MAGAZİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2021 - 09:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 3139+ kez okundu.
 

Sen gitmezdin oysa PDND müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı

Alternatif müzik ve pop müzik tarzında şarkılar üreten genç sanatçı Görkem Sağlam’ın yeni teklisi “SEN GİTMEZDİN OYSA ” PDND Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda.
PDND Müzik YouTube kanalında yayınlanan şarkının sözleri ve müziği Görkem Sağlam’a ve düzenlemesi ise Matthew Brett’e aittir. Yönetmen koltuğunda Denizhan Korkmaz yer almaktadır. Görkem Sağlam Kimdir 07 Temmuz 1999 yılında Üsküdar da dünyaya geldi. Eğitimini İstanbul da tamamladıktan sonra üniversiteyi Amerika da başladı, fakat ekonomik sebeplerden dolayı dönmek zorunda kaldı. İstanbul Bilgi üniversitesinde Reklamcılık okuyor ve Medya ve iletişim bölümüyle çift anadal eğitimi alıyor. Müzik ise lise yıllarında yaptığı sahnelerle hayatına girdi ve gitar öğrenip içgüdüsel olarak şarkılar yapmaya başladı. 6 ay önce ilk şarkısını “Hayatımın Nakaratı” isimli şarkısını çıkardı ve PDND Müzik&Video şirketi ile ortak çalışmalar yapıyor.
Alternatif müzik ve pop müzik tarzında şarkılar üreten genç sanatçı Görkem Sağlam’ın yeni teklisi “SEN GİTMEZDİN OYSA ” PDND Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda.

PDND Müzik YouTube kanalında yayınlanan şarkının sözleri ve müziği Görkem Sağlam’a ve düzenlemesi ise Matthew Brett’e aittir. Yönetmen koltuğunda Denizhan Korkmaz yer almaktadır.

Görkem Sağlam Kimdir

07 Temmuz 1999 yılında Üsküdar da dünyaya geldi. Eğitimini İstanbul da tamamladıktan sonra üniversiteyi Amerika da başladı, fakat ekonomik sebeplerden dolayı dönmek zorunda kaldı.

İstanbul Bilgi üniversitesinde Reklamcılık okuyor ve Medya ve iletişim bölümüyle çift anadal eğitimi alıyor. Müzik ise lise yıllarında yaptığı sahnelerle hayatına girdi ve gitar öğrenip içgüdüsel olarak şarkılar yapmaya başladı.

6 ay önce ilk şarkısını “Hayatımın Nakaratı” isimli şarkısını çıkardı ve PDND Müzik&Video şirketi ile ortak çalışmalar yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.