Sarıgöl’e ’Böcek Şenliği’

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.05.2022 - 19:36, Güncelleme: 17.05.2022 - 17:34 2723+ kez okundu.
 

Sarıgöl’e ’Böcek Şenliği’

Sarıgöl’e ’Böcek Şenliği’
Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Sarıgöl İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ilkokul öğrencilerine yönelik "Böcekleri seviyorum doğayı koruyorum" sloganı ile etkinlik düzenlendi.Sarıgöl Belediye Düğün Salonunda öğrencilere çizgi filmler, böcek koleksiyonları, tohum örnekleri, solucan ve meyve sebze hububat tohumları tanıtıldı. Organik tarım ve öneminin de anlatıldığı Böcek Şenliği’ne çocuklar büyük ilgi gösterdi.
Sarıgöl’e ’Böcek Şenliği’
Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Sarıgöl İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ilkokul öğrencilerine yönelik "Böcekleri seviyorum doğayı koruyorum" sloganı ile etkinlik düzenlendi.
Sarıgöl Belediye Düğün Salonunda öğrencilere çizgi filmler, böcek koleksiyonları, tohum örnekleri, solucan ve meyve sebze hububat tohumları tanıtıldı. Organik tarım ve öneminin de anlatıldığı Böcek Şenliği’ne çocuklar büyük ilgi gösterdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.