Rusya, Türkiye'ye tüm uçuşları yeniden başlatma kararı verdi

TURİZM/GEZİ/MACERA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2021 - 23:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 5860+ kez okundu.
 

Rusya, Türkiye'ye tüm uçuşları yeniden başlatma kararı verdi

Rusya, Türkiye'ye tüm uçuşları 22 Haziran itibarıyla yeniden başlatma kararı verdi.
Rusya, Türkiye'ye tüm uçuşları 22 Haziran itibarıyla yeniden başlatma kararı verdi. Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova, başkent Moskova’da video konferans yöntemiyle gerçekleştirdiği basın toplantısında, "Yapılan değerlendirmeler sonucunda Türkiye’ye tüm uçuşların 22 Haziran itibarıyla tekrar başlatılması kararı alındı" ifadeleri kullanıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Rusya'nın bu kararına ilişkin Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Bakan Ersoy, "Rusya’nın 22 Haziran itibarıyla ülkemize uçuşları tekrar başlatması güvenli turizm adına ülkemize olan güvenin bir göstergesidir. Önümüzdeki süreçte diğer ülkelerle de yürüttüğümüz diplomasi trafiğinin meyvelerini Rusya ile olduğu gibi alacağımızı umuyorum" ifadelerini kullandı.
Rusya, Türkiye'ye tüm uçuşları 22 Haziran itibarıyla yeniden başlatma kararı verdi.

Rusya, Türkiye'ye tüm uçuşları 22 Haziran itibarıyla yeniden başlatma kararı verdi.

Rusya Başbakan Yardımcısı Tatyana Golikova, başkent Moskova’da video konferans yöntemiyle gerçekleştirdiği basın toplantısında, "Yapılan değerlendirmeler sonucunda Türkiye’ye tüm uçuşların 22 Haziran itibarıyla tekrar başlatılması kararı alındı" ifadeleri kullanıldı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Rusya'nın bu kararına ilişkin Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Bakan Ersoy, "Rusya’nın 22 Haziran itibarıyla ülkemize uçuşları tekrar başlatması güvenli turizm adına ülkemize olan güvenin bir göstergesidir. Önümüzdeki süreçte diğer ülkelerle de yürüttüğümüz diplomasi trafiğinin meyvelerini Rusya ile olduğu gibi alacağımızı umuyorum" ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.