Rosida Park Estetik’den Sevgililer gününe özel kampanya

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.02.2020 - 23:26, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 3140+ kez okundu.
 

Rosida Park Estetik’den Sevgililer gününe özel kampanya

Rosida Park Estetik merkezi Sevgililer gününe özel kampanya düzenleyerek  Müşterilerin istediği dört bölge Epilasyon sadece 650.00 tl hemde bitiş garantili olarak duyurdu.
11-14  Şubat 2020 tarihlerini kapsayan kampanya için randevuların alınmaya başladığını söyleyen Rosida Park Bakım Merkezi Müdürü Emine Sayın Sevgililer gününe özel kampanya düzenledik  Müşterilerimizin istediği dört bölge Epilasyon sadece 650.00 tl hemde bitiş garantili dedi.Her kadının güzel görünmek ve kendini iyi hissetmek istediğini vurgulayan Sayın ‘Biz de  Rosida Park olarak sektördeki yenilikleri takip eden bir merkeziz  Nevşehir’de Yıllardır kadınlara en iyi hizmeti vermek için tüm yenilikleri araştırıyoruz, amacımız kadınlarımızı zamana karşı daha da güzelleştirmek’ dedi. Son yıllarda Nevşehir’de  oldukça tercih edilen Rosida Park Estetik merkezi, 14 Şubat Sevgiler Günü’ne kadar uygulayacağı kampanya ile kadınların daha da mutlu olmasını amaçlıyor. Rosida Park Estetil Adres. Cmi Cedid Mah. Atatürk Bulvarı 13/3 Nevşehir Rezrvasyon Gsm. 0549 551 90 91     0 546 30 300                             
Rosida Park Estetik merkezi Sevgililer gününe özel kampanya düzenleyerek  Müşterilerin istediği dört bölge Epilasyon sadece 650.00 tl hemde bitiş garantili olarak duyurdu.

11-14  Şubat 2020 tarihlerini kapsayan kampanya için randevuların alınmaya başladığını söyleyen Rosida Park Bakım Merkezi Müdürü Emine Sayın Sevgililer gününe özel kampanya düzenledik  Müşterilerimizin istediği dört bölge Epilasyon sadece 650.00 tl hemde bitiş garantili dedi.Her kadının güzel görünmek ve kendini iyi hissetmek istediğini vurgulayan Sayın ‘Biz de  Rosida Park olarak sektördeki yenilikleri takip eden bir merkeziz  Nevşehir’de Yıllardır kadınlara en iyi hizmeti vermek için tüm yenilikleri araştırıyoruz, amacımız kadınlarımızı zamana karşı daha da güzelleştirmek’ dedi.

Son yıllarda Nevşehir’de  oldukça tercih edilen Rosida Park Estetik merkezi, 14 Şubat Sevgiler Günü’ne kadar uygulayacağı kampanya ile kadınların daha da mutlu olmasını amaçlıyor.

Rosida Park Estetil

Adres. Cmi Cedid Mah. Atatürk Bulvarı 13/3 Nevşehir

Rezrvasyon Gsm. 0549 551 90 91     0 546 30 300

                            

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.