Putin: "Rusya, bir kez daha meydan okumayla karşı karşıya"

DIŞ HABERLER/DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2022 - 15:58, Güncelleme: 20.12.2022 - 16:02 1052+ kez okundu.
 

Putin: "Rusya, bir kez daha meydan okumayla karşı karşıya"

Putin: "Rusya, bir kez daha meydan okumayla karşı karşıya"
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kremlin Sarayı’nda düzenlenen devlet ödülleri töreninde yaptığı konuşmada, "Rusya bir kez daha meydan okumayla karşı karşıya" dedi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kremlin Sarayı’nda düzenlenen devlet ödülleri törenine katıldı. Putin törende yaptığı konuşmasında batılı ülkelerle yaşadıkları gerilimler nedeniyle birçok kez sınandıklarını ancak egemenliklerini koruduklarını söyleyerek, "Ülkemiz pek çok defa sınanmayla karşı karşıya kaldı. Fakat bunlar karşısında egemenliğimizi savunduk. Bugün Rusya bir kez daha aynı meydan okumayla karşı karşıya ve özel askeri operasyonun cephe hatlarındaki askerler, subaylar, milisler ve gönüllüler nadir görülen bir cesaret ve fedakarlık ortaya koyuyorlar. Her birinizle gurur duyuyoruz" dedi. Ayrılıkçı bölgelerin liderlerine ödülleri takdim edildi Ödül töreninde Ukrayna’dan ilhak edilen Donetsk lideri Denis Puşilin ve Luhansk lideri Leonid Paseçnik birinci sınıf liyakat nişanına layık görüldü. Ukrayna’dan ilhak edilen Zaporijya’nın valisi Yevgeny Balitsky ve Herson Valisi Vladimir Saldo üçüncü sınıf liyakat ödülü aldı. Rusya’nın kahramanı ödülü Ukrayna’daki askeri operasyonlarda yer alan Binbaşı Konstantin Şirokov ve Kıdemli Teymen Stepan Belov’a takdim edildi. Ödül töreninde ayrıca Rusya’nın Kahramanı Emek Ödülü, Kahraman Anne ödülü, 1,2,3 ve 4’ncü sınıf liyakat ödülü, Aleksandr Nevskiy ödülü, Cesaret Nişanı ve Onur Nişanı gibi çok sayıda ödül bilim insanlarına, sanatçılara, bazı sivillere ve askerlere takdim edildi.
Putin: "Rusya, bir kez daha meydan okumayla karşı karşıya"

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kremlin Sarayı’nda düzenlenen devlet ödülleri töreninde yaptığı konuşmada, "Rusya bir kez daha meydan okumayla karşı karşıya" dedi.
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kremlin Sarayı’nda düzenlenen devlet ödülleri törenine katıldı. Putin törende yaptığı konuşmasında batılı ülkelerle yaşadıkları gerilimler nedeniyle birçok kez sınandıklarını ancak egemenliklerini koruduklarını söyleyerek, "Ülkemiz pek çok defa sınanmayla karşı karşıya kaldı. Fakat bunlar karşısında egemenliğimizi savunduk. Bugün Rusya bir kez daha aynı meydan okumayla karşı karşıya ve özel askeri operasyonun cephe hatlarındaki askerler, subaylar, milisler ve gönüllüler nadir görülen bir cesaret ve fedakarlık ortaya koyuyorlar. Her birinizle gurur duyuyoruz" dedi.

Ayrılıkçı bölgelerin liderlerine ödülleri takdim edildi
Ödül töreninde Ukrayna’dan ilhak edilen Donetsk lideri Denis Puşilin ve Luhansk lideri Leonid Paseçnik birinci sınıf liyakat nişanına layık görüldü. Ukrayna’dan ilhak edilen Zaporijya’nın valisi Yevgeny Balitsky ve Herson Valisi Vladimir Saldo üçüncü sınıf liyakat ödülü aldı. Rusya’nın kahramanı ödülü Ukrayna’daki askeri operasyonlarda yer alan Binbaşı Konstantin Şirokov ve Kıdemli Teymen Stepan Belov’a takdim edildi. Ödül töreninde ayrıca Rusya’nın Kahramanı Emek Ödülü, Kahraman Anne ödülü, 1,2,3 ve 4’ncü sınıf liyakat ödülü, Aleksandr Nevskiy ödülü, Cesaret Nişanı ve Onur Nişanı gibi çok sayıda ödül bilim insanlarına, sanatçılara, bazı sivillere ve askerlere takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.