Pınar Tezcan Kanyon'da objektiflere yakalandı

AKTÜEL/MAGAZİN 21.12.2022 - 15:45, Güncelleme: 21.12.2022 - 15:45 1059+ kez okundu.
 

Pınar Tezcan Kanyon'da objektiflere yakalandı

Pınar Tezcan Kanyon'da objektiflere yakalandı
Eski Türkiye güzellerinden manken ve oyuncu Pınar Tezcan geçtiğimiz gün alışveriş için geldiği Kanyon'da objektiflerimize takılan tanıdık simalar arasındaydı. Uzun süre Kanyon'da dolaşarak alışveriş yapan Tezcan, kendisini görüntüleyen arkadaşımıza da iyi seneler dileyerek alışverişine devam etti.  Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Pınar Tezcan Kanyon'da objektiflere yakalandı

Eski Türkiye güzellerinden manken ve oyuncu Pınar Tezcan geçtiğimiz gün alışveriş için geldiği Kanyon'da objektiflerimize takılan tanıdık simalar arasındaydı. Uzun süre Kanyon'da dolaşarak alışveriş yapan Tezcan, kendisini görüntüleyen arkadaşımıza da iyi seneler dileyerek alışverişine devam etti. 


Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.