Özdilek sizler için 'Uyumayacak'

OTOMOTİV/MOTOR/YAT 06.06.2022 - 12:46, Güncelleme: 06.06.2022 - 12:46 2244+ kez okundu.
 

Özdilek sizler için 'Uyumayacak'

İzmir’in gözde alışveriş merkezlerinden biri olan Özdilek, yaz sezonu boyunca gece yarısına kadar açık kalacağını duyurdu.
Özdilek'ten yapılan açıklamada; “Sabah saat 10.00'dan itibaren ziyaret edilebilecek olan Özdilek, neredeyse gün boyunca açık kalarak, yaz boyunca 24.00'de kapanacak” denildi. “Yaz boyunca en uzun alışveriş keyfi” ve “Şehrin en geç kapanan AVM’si” mottolarıyla duyurulan yeni uygulama, alışverişte Özdilek’i tercih eden tüketiciler arasında memnunluk yarattı.     Zengin alışveriş ürün yelpazesine sahip Özdilek, ziyaretçilerine değişik alternatifler de sunuyor. Mağazada; etkinlik ve oyun anlarıyla eğlence, kafe ve restoran hizmetleriyle eşsiz lezzetlerden yararlanılabiliyor. Tüketici kitlesinin hem alışveriş ve hem de hoşça vakit geçirmelerini sağlayan uygulamaların yaz sezonu boyunca artarak devam edeceği bilgisi verildi. Özdilek AVM, alışveriş öncesi ve sonrasında, dinlenme ve eğlence mekânlarıyla İzmir’de ‘ilk’ ve ‘tek’ olarak biliniyor.    Özdilek AVM: İnciraltı Mah, İnciraltı Cd. No.67, 35330 Balçova/İzmir  Tel: 0 232 278 12 00  
İzmir’in gözde alışveriş merkezlerinden biri olan Özdilek, yaz sezonu boyunca gece yarısına kadar açık kalacağını duyurdu.

Özdilek'ten yapılan açıklamada; “Sabah saat 10.00'dan itibaren ziyaret edilebilecek olan Özdilek, neredeyse gün boyunca açık kalarak, yaz boyunca 24.00'de kapanacak” denildi.

Yaz boyunca en uzun alışveriş keyfi” ve “Şehrin en geç kapanan AVM’si” mottolarıyla duyurulan yeni uygulama, alışverişte Özdilek’i tercih eden tüketiciler arasında memnunluk yarattı.

 

 

Zengin alışveriş ürün yelpazesine sahip Özdilek, ziyaretçilerine değişik alternatifler de sunuyor. Mağazada; etkinlik ve oyun anlarıyla eğlence, kafe ve restoran hizmetleriyle eşsiz lezzetlerden yararlanılabiliyor. Tüketici kitlesinin hem alışveriş ve hem de hoşça vakit geçirmelerini sağlayan uygulamaların yaz sezonu boyunca artarak devam edeceği bilgisi verildi.

Özdilek AVM, alışveriş öncesi ve sonrasında, dinlenme ve eğlence mekânlarıyla İzmir’de ‘ilk’ ve ‘tek’ olarak biliniyor. 

 

Özdilek AVM: İnciraltı Mah, İnciraltı Cd. No.67, 35330 Balçova/İzmir  Tel: 0 232 278 12 00

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.