Öğretim Görevlisi Ramazan ATABEY, Hürriyetçi Sağlık Sen İzmir İl Başkanı olarak atandı!

OTOMOTİV/MOTOR/YAT 28.06.2022 - 13:21, Güncelleme: 28.06.2022 - 13:21 2742+ kez okundu.
 

Öğretim Görevlisi Ramazan ATABEY, Hürriyetçi Sağlık Sen İzmir İl Başkanı olarak atandı!

Öğretim Görevlisi Ramazan ATABEY, Hürriyetçi Sağlık Sen İzmir İl Başkanı olarak atandı.
Hürriyetçi Sağlık Sen 13 Ocak 2022 de Çalışma Bakanlığından gerekli araştırmalar sonucu izin ve belge alınarak kuruldu. Genel Merkezi Ankara’dadır. Vatan, millet, bayrak ve hürriyet ilkelerini benimsemiş, Atatürk ilkeleri doğrultusunda, fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür, din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin, hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmadan sendikacılık yapacağına ant içerek kurulan Hürriyetçi Sağlık Sen, kamu görevlilerinin özlük, mali ve sosyal haklarını geliştirmek ve korumak adına çalışmaya başlamıştır. Temel ilke olarak Atatürk’ün fikri hür, vicdanı hür, İrfanı hür ilkelerini benimseyerek yola çıkan Hürriyetçi Sağlık Sen birçok ilde teşkilatlanma çalışmasını tamamlamıştır. İlk hedefi, tüm ülkede hızlıca teşkilatlanıp, sağlıkta yetkili sendika olmaktır. İzmir’de Hürriyetçi Sağlık Sen İl Başkanlığına Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığında görev yapan Öğretim Görevlisi Ramazan ATABEY atanmıştır. Hürriyetçi Sağlık Sen İzmir İl Başkanı Öğ. Gör. Ramazan ATABEY yaptığı açıklamada; ‘Bizler Hürriyetçi Sağlık Sen olarak, Atatürk ilkeleri ışığında, fikri hür, irfanı hür, vicdani hür sözünü sadece sözde değil özde olarak benimseyerek, vatanını seven, Atatürk ilkelerine bağlı tüm sağlık çalışanlarının oluşturduğu güzel bir aile olmak adına bu yola çıktık. Bizler için üyelerimiz değerdir. Değerlerine sahip çıkan, istişare eden, sorunlar havuzu oluşturarak hak alma mücadelesini hep beraber yapmak isteyen hür bir sendikayız. Son 20 yılda sendikacılığın geldiği noktaya baktığımızda, sağlıkçıların özlük ve mali haklarının gün geçtikçe geriye gittiğini, yıprandığını, tükendiğini görmekteyiz. Özellikle, pandemiyi bir savaş, bu savaşında askerleri olan sağlıkçıların, hak ettikleri değeri görmediğini, bir değer ve kimlik mücadelesinde, var olan sendikaların yetersiz kaldığını hepimiz bilmekteyiz. Hürriyetçi Sağlık Sen olarak, sendikacılıkta beyaz bir sayfa açarak, tüm sağlıkçıların sesi olmaya kararlıyız. Bu görevi şahsıma tevdii eden Sendikamız Kurucu Yönetim Kurulumuza müteşekkirim. Hürriyetçi Sağlık Sen İzmir Teşkilatı olarak, yolumuzun ne denli zor ve meşakkatli olduğunu ve almış olduğumuz sorumluluğun öneminin bilincindeyiz. Bu kutsal vazifeyi yerine getirmek için gece gündüz çalışacağız. Çıkmış olduğumuz bu yolda, sendikamızda canla başla görev yapan tüm temsilci arkadaşlarıma ve bize değer katan tüm sağlık çalışanlarına teşekkürü bir borç bilirim’ dedi.
Öğretim Görevlisi Ramazan ATABEY, Hürriyetçi Sağlık Sen İzmir İl Başkanı olarak atandı.

Hürriyetçi Sağlık Sen 13 Ocak 2022 de Çalışma Bakanlığından gerekli araştırmalar sonucu izin ve belge alınarak kuruldu. Genel Merkezi Ankara’dadır. Vatan, millet, bayrak ve hürriyet ilkelerini benimsemiş, Atatürk ilkeleri doğrultusunda, fikri hür, irfanı hür, vicdanı hür, din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin, hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmadan sendikacılık yapacağına ant içerek kurulan Hürriyetçi Sağlık Sen, kamu görevlilerinin özlük, mali ve sosyal haklarını geliştirmek ve korumak adına çalışmaya başlamıştır.

Temel ilke olarak Atatürk’ün fikri hür, vicdanı hür, İrfanı hür ilkelerini benimseyerek yola çıkan Hürriyetçi Sağlık Sen birçok ilde teşkilatlanma çalışmasını tamamlamıştır. İlk hedefi, tüm ülkede hızlıca teşkilatlanıp, sağlıkta yetkili sendika olmaktır.
İzmir’de Hürriyetçi Sağlık Sen İl Başkanlığına Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığında görev yapan Öğretim Görevlisi Ramazan ATABEY atanmıştır.


Hürriyetçi Sağlık Sen İzmir İl Başkanı Öğ. Gör. Ramazan ATABEY yaptığı açıklamada;
‘Bizler Hürriyetçi Sağlık Sen olarak, Atatürk ilkeleri ışığında, fikri hür, irfanı hür, vicdani hür sözünü sadece sözde değil özde olarak benimseyerek, vatanını seven, Atatürk ilkelerine bağlı tüm sağlık çalışanlarının oluşturduğu güzel bir aile olmak adına bu yola çıktık. Bizler için üyelerimiz değerdir. Değerlerine sahip çıkan, istişare eden, sorunlar havuzu oluşturarak hak alma mücadelesini hep beraber yapmak isteyen hür bir sendikayız. Son 20 yılda sendikacılığın geldiği noktaya baktığımızda, sağlıkçıların özlük ve mali haklarının gün geçtikçe geriye gittiğini, yıprandığını, tükendiğini görmekteyiz. Özellikle, pandemiyi bir savaş, bu savaşında askerleri olan sağlıkçıların, hak ettikleri değeri görmediğini, bir değer ve kimlik mücadelesinde, var olan sendikaların yetersiz kaldığını hepimiz bilmekteyiz. Hürriyetçi Sağlık Sen olarak, sendikacılıkta beyaz bir sayfa açarak, tüm sağlıkçıların sesi olmaya kararlıyız. Bu görevi şahsıma tevdii eden Sendikamız Kurucu Yönetim Kurulumuza müteşekkirim.


Hürriyetçi Sağlık Sen İzmir Teşkilatı olarak, yolumuzun ne denli zor ve meşakkatli olduğunu ve almış olduğumuz sorumluluğun öneminin bilincindeyiz. Bu kutsal vazifeyi yerine getirmek için gece gündüz çalışacağız. Çıkmış olduğumuz bu yolda, sendikamızda canla başla görev yapan tüm temsilci arkadaşlarıma ve bize değer katan tüm sağlık çalışanlarına teşekkürü bir borç bilirim’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.