Nevşehir Türk Büro Sen Kadın üyeleri için yollarda

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.03.2020 - 18:31, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 5218+ kez okundu.
 

Nevşehir Türk Büro Sen Kadın üyeleri için yollarda

Nevşehir’in çalışkan sendikacılarından Türk Büro Sen Nevşehir Şube Başkanı Mehmet Burunkaya, kadınlar günü dolayısıyla yollara düştü.
İl Merkezi başta olmak üzere İlçelerde ki Kadın üyelerine dahi ulaşmak için çabalayan Başkan gün dolayısıyla karanfil dağıtımı yaptı. Bu dağıtım sırasında sosyal medya da ki takipçilerine durum bildiren Başkan Burunkaya, “Memleketim Güzel, sendikam güzel... Kadınlarımız en güzelleri ne layık. 8 Mart Dünya Emekçi kadınlar gününün pazara denk gelmesinden dolayı çiçeklerimizi bugünden takdim ettik.” Açıklamasında bulundu. 
Nevşehir’in çalışkan sendikacılarından Türk Büro Sen Nevşehir Şube Başkanı Mehmet Burunkaya, kadınlar günü dolayısıyla yollara düştü.

İl Merkezi başta olmak üzere İlçelerde ki Kadın üyelerine dahi ulaşmak için çabalayan Başkan gün dolayısıyla karanfil dağıtımı yaptı.

Bu dağıtım sırasında sosyal medya da ki takipçilerine durum bildiren Başkan Burunkaya, “Memleketim Güzel, sendikam güzel... Kadınlarımız en güzelleri ne layık. 8 Mart Dünya Emekçi kadınlar gününün pazara denk gelmesinden dolayı çiçeklerimizi bugünden takdim ettik.” Açıklamasında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.