Murat Parasayar sosyal medya için Ramazan Kaymaz dedi!

AKTÜEL/MAGAZİN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2022 - 10:20, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 4092+ kez okundu.
 

Murat Parasayar sosyal medya için Ramazan Kaymaz dedi!

Ünlü Sosyal Medyacı Ramazan Kaymaz boş durmuyor:
            Sanat camiası ve tiyatro camiasının önde gelen isimlerinden Murat Parasayar sosyal medya hizmetleri için ünlülerin  sosyal medyacısı ünlü sosyal medyacı Ramazan Kaymaz ile çalışacağını söyledi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan ünlü sosyal medyacı Kaymaz Medya yönetim kurulu başkanı Ramazan Kaymaz şunları söyledi:                  Ünlüler ile çalışmak kolay göründüğü kadar zordur, bizler bunun bilincinde olan bir ekip olarak çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettiriyoruz. Murat parasayar ve eşi Burçin Parasayar ile çalışmak bizim için büyük bir gururdur. Şuan da sosyal medya da bir çok isimle çalışıyoruz bu isimlere sunduğumuz hizmetler bir sosyal medyanın nasıl  profesyonel olması gerektiğini gösteriyor, Daha öncede bir çok ünlü isimle çalıştıklarını dile getiren Kaymaz biz profesyonel bir ekibiz bu ekibimiz daha nice yıllar Ülkemize hizmet etmeye devam edecektir dedi. Murat Parasayar ile uzun sohbetin ardından çalışmaya başladıklarını ifade eden Kaymaz önümüzdeki günler de daha bir çok ünlü ismi açıklayacaklarını ifade etti.  
Ünlü Sosyal Medyacı Ramazan Kaymaz boş durmuyor:

           

Sanat camiası ve tiyatro camiasının önde gelen isimlerinden Murat Parasayar sosyal medya hizmetleri için ünlülerin  sosyal medyacısı ünlü sosyal medyacı Ramazan Kaymaz ile çalışacağını söyledi. Konuyla ilgili bir açıklama yapan ünlü sosyal medyacı Kaymaz Medya yönetim kurulu başkanı Ramazan Kaymaz şunları söyledi:


                 Ünlüler ile çalışmak kolay göründüğü kadar zordur, bizler bunun bilincinde olan bir ekip olarak çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettiriyoruz. Murat parasayar ve eşi Burçin Parasayar ile çalışmak bizim için büyük bir gururdur. Şuan da sosyal medya da bir çok isimle çalışıyoruz bu isimlere sunduğumuz hizmetler bir sosyal medyanın nasıl  profesyonel olması gerektiğini gösteriyor, Daha öncede bir çok ünlü isimle çalıştıklarını dile getiren Kaymaz biz profesyonel bir ekibiz bu ekibimiz daha nice yıllar Ülkemize hizmet etmeye devam edecektir dedi. Murat Parasayar ile uzun sohbetin ardından çalışmaya başladıklarını ifade eden Kaymaz önümüzdeki günler de daha bir çok ünlü ismi açıklayacaklarını ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.