Muhsin Yazıcıoğlu anısına İzmir'de turnuva düzenlendi

GÜNDEM/GÜNCEL 23.01.2023 - 09:47, Güncelleme: 23.01.2023 - 09:47 7928+ kez okundu.
 

Muhsin Yazıcıoğlu anısına İzmir'de turnuva düzenlendi

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun anısına Balçova'da halı saha futbol turnuvası düzenlendi.
Alperen Ocakları İzmir İl Başkanlığı'nın düzenlediği Muhsin Yazıcıoğlu Halı Saha Futbol Turnuvası'na her birinin 10 kişilik kadrosu olan 12 takım katıldı. Toplamda 120 oyuncunun yer aldığı ve 22 maç yapılacak turnuvanın açılış maçına ev sahibi İzmir Alperen Ocakları Başkanı Fatih Eser'e BBP İzmir İl Başkanlığı yönetimi de tam kadro destek verdi.   "BU İŞİN BESMELESİ OLACAK"   Bir açılış konuşması yapan Eser, "Turnuvamız herkes için hayırlı olsun. Güzel bir müsabaka olmasını diliyorum. Gençlerin bu tür etkinliklerde bulunmasını sadece bu anlamda değil aynı zamanda; ilimde, bilimde, fende, tıpta her anlamda dünya genelinde en ileri ve en üstün seviyelere çıkabilecek bir gayret içerisinde olmasını temenni ediyorum. Bizim için bu işin besmelesi inşallah. Bundan sonraki süreçlerde farklı yaş gruplarını da kapsayan turnuvalar düzenleyeceğiz inşallah. Yine birlikte çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu. Daha sonra söz alan Büyük Birlik Partisi İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz ise şunları söyledi: "Ben de gençlere başarılar diliyorum. Rahmetli Muhsin Başkanımız adına düzenlenen turnuvada inşallah güzel sonuçlar alınır. Ocak başkanımız Fatih Başkana teşekkür ediyoruz. Genç kardeşlerimizi böyle etkinliklerde buluşturdukları için. Şampiyonu hep beraber belirleyeceğiz, göreceğiz."  
Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun anısına Balçova'da halı saha futbol turnuvası düzenlendi.

Alperen Ocakları İzmir İl Başkanlığı'nın düzenlediği Muhsin Yazıcıoğlu Halı Saha Futbol Turnuvası'na her birinin 10 kişilik kadrosu olan 12 takım katıldı. Toplamda 120 oyuncunun yer aldığı ve 22 maç yapılacak turnuvanın açılış maçına ev sahibi İzmir Alperen Ocakları Başkanı Fatih Eser'e BBP İzmir İl Başkanlığı yönetimi de tam kadro destek verdi.

 

"BU İŞİN BESMELESİ OLACAK"

 

Bir açılış konuşması yapan Eser, "Turnuvamız herkes için hayırlı olsun. Güzel bir müsabaka olmasını diliyorum. Gençlerin bu tür etkinliklerde bulunmasını sadece bu anlamda değil aynı zamanda; ilimde, bilimde, fende, tıpta her anlamda dünya genelinde en ileri ve en üstün seviyelere çıkabilecek bir gayret içerisinde olmasını temenni ediyorum. Bizim için bu işin besmelesi inşallah. Bundan sonraki süreçlerde farklı yaş gruplarını da kapsayan turnuvalar düzenleyeceğiz inşallah. Yine birlikte çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Daha sonra söz alan Büyük Birlik Partisi İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz ise şunları söyledi:

"Ben de gençlere başarılar diliyorum. Rahmetli Muhsin Başkanımız adına düzenlenen turnuvada inşallah güzel sonuçlar alınır. Ocak başkanımız Fatih Başkana teşekkür ediyoruz. Genç kardeşlerimizi böyle etkinliklerde buluşturdukları için. Şampiyonu hep beraber belirleyeceğiz, göreceğiz."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.