Miniklerden şehitlerimiz için şiir!

OTOMOTİV/MOTOR/YAT 16.06.2022 - 18:02, Güncelleme: 16.06.2022 - 18:02 2547+ kez okundu.
 

Miniklerden şehitlerimiz için şiir!

İzmir'in Bergama ilçesindeki 100. Yıl İlkokul'u 3/A öğrencilerinden Bergama Şehitliğine ziyaret.
Bergama 100.Yıl İlkokul'u 3/A sınıfı öğrencileri, vatan sevgisini güçlendirmek ve vatanı bize emanet eden şehitlerimizi anmak adına Bergama Şehitliği'ni ziyaret ettiler. Öğrenciler, çiçeklerini bıraktıktan sonra şehitler için şiir okudu ve dua ettiler. 100. Yıl İlkokulu'ndan öğrencilere vatan sevgisi aşılama ve vatanın kıymetini bilmeleri için yapılan bu etkinlik her okula örnek niteliğinde.  
İzmir'in Bergama ilçesindeki 100. Yıl İlkokul'u 3/A öğrencilerinden Bergama Şehitliğine ziyaret.

Bergama 100.Yıl İlkokul'u 3/A sınıfı öğrencileri, vatan sevgisini güçlendirmek ve vatanı bize emanet eden şehitlerimizi anmak adına Bergama Şehitliği'ni ziyaret ettiler. Öğrenciler, çiçeklerini bıraktıktan sonra şehitler için şiir okudu ve dua ettiler.

100. Yıl İlkokulu'ndan öğrencilere vatan sevgisi aşılama ve vatanın kıymetini bilmeleri için yapılan bu etkinlik her okula örnek niteliğinde.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.