Mezarlıklarda temizlik, bakım ve onarım çalışmaları

ÇEVRE/DOĞA/HAVA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.04.2022 - 20:09, Güncelleme: 14.04.2022 - 14:36 5523+ kez okundu.
 

Mezarlıklarda temizlik, bakım ve onarım çalışmaları

Mezarlıklarda temizlik, bakım ve onarım çalışmaları
Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, mezarlıklarda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.Şehir merkezindeki tüm mezarlıklarda başlatılan çalışmaları hızla devam ederken, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Hıdırlık Mezarlığı’ndaki çalışmaları inceledi.Başkan Işık, “Şehir merkezinde yer alan Sultanbağı, Ahi Evran, Ahi Erbasan, Evliya Çelebi, Hıdırlık, Musalla ve Şehir mezarlıklarında detaylı bakım, onarım, yenileme ve tamir çalışmaları başlattık. Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz ile Fen İşleri Müdürlüğümüzün koordinesinde mezarlıklarımızda, istinat duvarı, mezar içi yürüyüş yolları, tabela, levha değişimi, ihtiyaç duyulan mezarlıklarımıza çeşme ve tuvalet yapımını gerçekleştiriyoruz” dedi.
Mezarlıklarda temizlik, bakım ve onarım çalışmaları
Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, mezarlıklarda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Şehir merkezindeki tüm mezarlıklarda başlatılan çalışmaları hızla devam ederken, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Hıdırlık Mezarlığı’ndaki çalışmaları inceledi.
Başkan Işık, “Şehir merkezinde yer alan Sultanbağı, Ahi Evran, Ahi Erbasan, Evliya Çelebi, Hıdırlık, Musalla ve Şehir mezarlıklarında detaylı bakım, onarım, yenileme ve tamir çalışmaları başlattık. Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz ile Fen İşleri Müdürlüğümüzün koordinesinde mezarlıklarımızda, istinat duvarı, mezar içi yürüyüş yolları, tabela, levha değişimi, ihtiyaç duyulan mezarlıklarımıza çeşme ve tuvalet yapımını gerçekleştiriyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.