Meteoroloji müjdeyi verdi: Kar geliyor

ÇEVRE/DOĞA/HAVA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.01.2023 - 16:35, Güncelleme: 27.01.2023 - 16:23 1242+ kez okundu.
 

Meteoroloji müjdeyi verdi: Kar geliyor

Meteoroloji müjdeyi verdi: Kar geliyor
Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Kayseri’de yarın sabah saatlerinde kar yağışının başlayacağı belirtildi.Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:"Yapılan son değerlendirmelere göre; yağışların Kayseri genelinde kuvvetli (10-20 cm) ve yer yer yoğun (20 cm üzeri) olması beklenmektedir. Oluşması muhtemel risklere (Ulaşımda aksamalar, tipi, görüşmesafesinde daralma, çığ, buzlanma ve don vb.) karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir."
Meteoroloji müjdeyi verdi: Kar geliyor
Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Kayseri’de yarın sabah saatlerinde kar yağışının başlayacağı belirtildi.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Yapılan son değerlendirmelere göre; yağışların Kayseri genelinde kuvvetli (10-20 cm) ve yer yer yoğun (20 cm üzeri) olması beklenmektedir. Oluşması muhtemel risklere (Ulaşımda aksamalar, tipi, görüş
mesafesinde daralma, çığ, buzlanma ve don vb.) karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.