Mavi Ev'de Yeni Yıl konseri

YAŞAM 29.12.2022 - 13:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 13:27 7030+ kez okundu.
 

Mavi Ev'de Yeni Yıl konseri

Mavi Ev'de Yeni Yıl konseri
Antalya Büyükşehir Belediyesi Mavi Ev Alzheimer Merkezi’nde Yeni Yıl Konseri düzenledi. Hasta yakınlarının oluşturduğu koro ve müzik grubu yeni yılı şarkılar ve danslar eşliğinde karşıladı.  Büyükşehir Belediyesi, Mavi Ev Alzheimer Merkezi’nden hizmet alan hastalara ve hasta yakınlarına Yeni Yıl Konseri düzenledi. Nurettin Dabaoğlu Sanat Grubu Yurttan Sesler Türk Halk Müziği Korosu üyeleri hasta ve hasta yakınlarına unutulmaz bir konser verdi.  Birbirinden güzel türkülerin seslendirildiği yılbaşı konserinde kendisi de hasta yakını olan heykeltıraş Yalçın Yeşil Kaya’nın yaptığı heykel, Mavi Ev Alzheimer Merkezi Sorumlusu Cüneyt Güven tarafından sanat grubunun liderliğini yapan Nurettin Dabaoğlu’na takdim edildi.  HASTA YAKINLARI MAVİ EV’DEN BAĞINI KOPARMADI Yurttan Sesler Türk Halk Müziği Korosu ile hasta yakınlarını bir araya getirerek önemli bir gönüllülük projesine imza atıldığını ifade eden Mavi Ev Sorumlusu Cüneyt Güven, topluluğu bir araya getiren Nurettin Dabaoğlu’na teşekkür etti. Güven, “Mavi Ev’den hizmet almış ve hastasını kaybetmiş aileler merkezimizden bağlarını koparmadılar. Halen hizmet almakta olan hasta yakınları ve hastası vefat etmiş hasta yakınları da bir koro oluşturarak bir araya geliyorlar. Bu sayede hasta yakınları hem hastalarını yad etmiş oluyorlar hem de son zamanlarını Mavi Ev’de nasıl mutlu geçirdiklerini hatırladıklarını ifade ediyorlar. Bizlerde bu durumdan dolayı mutlu oluyoruz. Tüm bu vesileyle hasta ve hasta yakını herkesin yeni yılını kutluyorum” dedi.    Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı
Mavi Ev'de Yeni Yıl konseri

Antalya Büyükşehir Belediyesi Mavi Ev Alzheimer Merkezi’nde Yeni Yıl Konseri düzenledi. Hasta yakınlarının oluşturduğu koro ve müzik grubu yeni yılı şarkılar ve danslar eşliğinde karşıladı. 

Büyükşehir Belediyesi, Mavi Ev Alzheimer Merkezi’nden hizmet alan hastalara ve hasta yakınlarına Yeni Yıl Konseri düzenledi. Nurettin Dabaoğlu Sanat Grubu Yurttan Sesler Türk Halk Müziği Korosu üyeleri hasta ve hasta yakınlarına unutulmaz bir konser verdi.  Birbirinden güzel türkülerin seslendirildiği yılbaşı konserinde kendisi de hasta yakını olan heykeltıraş Yalçın Yeşil Kaya’nın yaptığı heykel, Mavi Ev Alzheimer Merkezi Sorumlusu Cüneyt Güven tarafından sanat grubunun liderliğini yapan Nurettin Dabaoğlu’na takdim edildi. 

HASTA YAKINLARI MAVİ EV’DEN BAĞINI KOPARMADI

Yurttan Sesler Türk Halk Müziği Korosu ile hasta yakınlarını bir araya getirerek önemli bir gönüllülük projesine imza atıldığını ifade eden Mavi Ev Sorumlusu Cüneyt Güven, topluluğu bir araya getiren Nurettin Dabaoğlu’na teşekkür etti. Güven, “Mavi Ev’den hizmet almış ve hastasını kaybetmiş aileler merkezimizden bağlarını koparmadılar. Halen hizmet almakta olan hasta yakınları ve hastası vefat etmiş hasta yakınları da bir koro oluşturarak bir araya geliyorlar. Bu sayede hasta yakınları hem hastalarını yad etmiş oluyorlar hem de son zamanlarını Mavi Ev’de nasıl mutlu geçirdiklerini hatırladıklarını ifade ediyorlar. Bizlerde bu durumdan dolayı mutlu oluyoruz. Tüm bu vesileyle hasta ve hasta yakını herkesin yeni yılını kutluyorum” dedi. 
 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.