Manisa’da işyerinden hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2022 - 18:31, Güncelleme: 26.05.2022 - 15:21 1675+ kez okundu.
 

Manisa’da işyerinden hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı

Manisa’da işyerinden hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı
Manisa’nın Salihli ilçesinde bir işyerinden hırsızlık yapan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.Edinilen bilgiye göre, Salihli’nin Zafer Mahallesi 746 sokak üzerinde bulunan bir işyerinden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine polis bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.Operasyon sonucu işyerinden 7 bin lira değerinde demir malzeme çaldığı iddia edilen şüpheli N.H (32) yakalanarak göz altına alındı.Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen N.H, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.Çalıntı malları satın aldığı tespit edilen işyeri sahibi hakkında da adli işlem yapılırken, lisans ve ruhsatı olmadığı belirlenen işyeri, Salihli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince mühürlendi.
Manisa’da işyerinden hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı
Manisa’nın Salihli ilçesinde bir işyerinden hırsızlık yapan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre, Salihli’nin Zafer Mahallesi 746 sokak üzerinde bulunan bir işyerinden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine polis bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.
Operasyon sonucu işyerinden 7 bin lira değerinde demir malzeme çaldığı iddia edilen şüpheli N.H (32) yakalanarak göz altına alındı.
Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen N.H, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Çalıntı malları satın aldığı tespit edilen işyeri sahibi hakkında da adli işlem yapılırken, lisans ve ruhsatı olmadığı belirlenen işyeri, Salihli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince mühürlendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.