Manisa FK, kadrosuna takviye yapmaya devam ediyor!

SPOR 27.06.2022 - 12:40, Güncelleme: 27.06.2022 - 13:00 2725+ kez okundu.
 

Manisa FK, kadrosuna takviye yapmaya devam ediyor!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Manisa FK, gurbetçi savunma oyuncusu Mert Kuyucu’yu kadrosuna kattı.
Manisa Futbol Kulübü, Almanya’nın 1. FC Köln II takımında forma giyen sol bek oyuncusu Mert Kuyucu ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Fikri Bayrıl Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine, Başkan Vekili Engin Anlı katıldı. İmza töreninde konuşan yeni transfer Mert Kuyucu, “Manisa Futbol Kulübü ailesinin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum. Çok büyük hedefleri olan bir kulübe geldim. Manisa FK formasıyla başarılı olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi. Mert Kuyucu’ya, Manisa Futbol Kulübü formasıyla başarılı dileyen Başkan Vekili Engin Anlı ise, “Mert Kuyucu, Avrupa’daki oyuncu izleme ekibimizin yakından takip ettiği bir oyuncuydu. Kendisini Manisa Futbol Kulübü’ne kazandırdığımız için mutluyuz. Mert’e Manisa Futbol Kulübü forması altında büyük başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Manisa FK, gurbetçi savunma oyuncusu Mert Kuyucu’yu kadrosuna kattı.

Manisa Futbol Kulübü, Almanya’nın 1. FC Köln II takımında forma giyen sol bek oyuncusu Mert Kuyucu ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Fikri Bayrıl Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine, Başkan Vekili Engin Anlı katıldı. İmza töreninde konuşan yeni transfer Mert Kuyucu, “Manisa Futbol Kulübü ailesinin bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum. Çok büyük hedefleri olan bir kulübe geldim. Manisa FK formasıyla başarılı olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.


Mert Kuyucu’ya, Manisa Futbol Kulübü formasıyla başarılı dileyen Başkan Vekili Engin Anlı ise, “Mert Kuyucu, Avrupa’daki oyuncu izleme ekibimizin yakından takip ettiği bir oyuncuydu. Kendisini Manisa Futbol Kulübü’ne kazandırdığımız için mutluyuz. Mert’e Manisa Futbol Kulübü forması altında büyük başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.