Konser büyük ilgi gördü

KÜLTÜR-SANAT/EDEBİYAT (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2023 - 11:02, Güncelleme: 24.01.2023 - 10:10 1520+ kez okundu.
 

Konser büyük ilgi gördü

Konser büyük ilgi gördü
Düzce Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği korosu verdiği konser ile Düzcelilere unutulmaz Türk Sanat Musikisi gecesi yaşattı.Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan "Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkı Söyleriz" projesi Düzce’de hayat buldu. Proje dahilinde Namık Kemal İlkokulu Konferans Salonunda ve Akçakoca Öğretmenevinde gerçekleştirilen muhteşem konserler büyük beğeni topladı. Düzenlenen konserlere Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, protokol üyeleri ve çok sayıda müziksever katıldı.
Konser büyük ilgi gördü
Düzce Halk Eğitim Merkezi Türk Sanat Müziği korosu verdiği konser ile Düzcelilere unutulmaz Türk Sanat Musikisi gecesi yaşattı.
Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan "Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkı Söyleriz" projesi Düzce’de hayat buldu. Proje dahilinde Namık Kemal İlkokulu Konferans Salonunda ve Akçakoca Öğretmenevinde gerçekleştirilen muhteşem konserler büyük beğeni topladı. Düzenlenen konserlere Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, protokol üyeleri ve çok sayıda müziksever katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.