Kılıç: EGİKAD kadın odaklı çalışmalarını sürdürüyor!

OTOMOTİV/MOTOR/YAT 12.06.2022 - 10:35, Güncelleme: 12.06.2022 - 10:35 2574+ kez okundu.
 

Kılıç: EGİKAD kadın odaklı çalışmalarını sürdürüyor!

İzmir Valiliği’nin koordinatörlüğünde ve Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) ortaklığında sürdürülen ‘İşgücü Piyasasında Yaratıcı Kadınlar’ adlı Erasmus+ Stratejik Ortaklık Projesi’nin 2’nci Uluslararası Ortaklar Toplantısı, Kingston Wadokai CIC’in ev sahipliğinde Kingston Hull City, Birleşik Krallık’ta gerçekleştirildi.
Toplantının ilk gününde, ev sahibi kuruluşu temsilen Peter Beacock ile İzmir Vali Yardımcısı Hulusi Doğan açılış konuşmalarını gerçekleştirirken, projenin ilk bir yıllık süreci, proje koordinatörü Fatma Susam Özsayın tarafından değerlendirildi ve proje ortaklarının yönetim sürecine dair görüş ve önerileri alındı.   Açılış konularının ardından, tüm proje ortakları projenin yönetim sürecine dair genel görüşlerini paylaştı. Toplantıda, projenin risk planı, değerlendirme planı, kalite yönetim planı, iş kırılım yapısı, iletişim yönetim planı, finansal yönetim planı ve risk planı ile kritik yol sürecinin şu anki durumu ele alınarak güncellendi. Proje ortakları, sorumlu oldukları periyodik raporların sunumlarını gerçekleştirirken, EGİKAD sorumlu olduğu Kalite Değerlendirme Raporu’nu detaylı bir şekilde proje ortaklarıyla paylaştı.     Toplantının ikinci gününde ise projenin fikri çıktılarının son durumları proje ortakları tarafından aktarıldı. 1’inci fikri çıktının sonuçları, değerlendirilmesi ve şu anki süreci İzmir Valiliği; 2’nci fikri çıktının detayları İzmir Ekonomi Üniversitesi; projenin değerlendirme planı ve raporu da ADI Harghita yetkilileri tarafından paylaşıldı.   Bu çalışmaların ardından, projenin kalan bir yıllık sürecinde gerçekleştirilecek tüm yerel ve uluslararası toplantı ve faaliyetler değerlendirilerek, katılımcılara sertifikaları teslim edildi.     Kılıç: “EGİKAD kadın odaklı çalışmalarını sürdürüyor” Projeyi değerlendiren EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Pınar Kılıç, İzmir Valiliği ortaklığıyla yürüttükleri bu projenin uzun soluklu ve uluslararası olması sebebiyle etki alanının çok geniş olduğunu söyledi. İş yaşamında kadınların daha fazla olması ve görünürlüğünü artırma noktasında EGİKAD’ın fazlasıyla emek harcadığını vurgulayan Kılıç, “Bu projede de EGİKAD üzerine düşen görev ve sorumlulukları tüm özverisi ve özeni ile yerine getirmeye devam ediyor. İzmir Valiliği başta olmak üzere bu projeye emek koyan tüm ortakları katkılarından dolayı bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.
İzmir Valiliği’nin koordinatörlüğünde ve Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) ortaklığında sürdürülen ‘İşgücü Piyasasında Yaratıcı Kadınlar’ adlı Erasmus+ Stratejik Ortaklık Projesi’nin 2’nci Uluslararası Ortaklar Toplantısı, Kingston Wadokai CIC’in ev sahipliğinde Kingston Hull City, Birleşik Krallık’ta gerçekleştirildi.

Toplantının ilk gününde, ev sahibi kuruluşu temsilen Peter Beacock ile İzmir Vali Yardımcısı Hulusi Doğan açılış konuşmalarını gerçekleştirirken, projenin ilk bir yıllık süreci, proje koordinatörü Fatma Susam Özsayın tarafından değerlendirildi ve proje ortaklarının yönetim sürecine dair görüş ve önerileri alındı.

 

Açılış konularının ardından, tüm proje ortakları projenin yönetim sürecine dair genel görüşlerini paylaştı. Toplantıda, projenin risk planı, değerlendirme planı, kalite yönetim planı, iş kırılım yapısı, iletişim yönetim planı, finansal yönetim planı ve risk planı ile kritik yol sürecinin şu anki durumu ele alınarak güncellendi. Proje ortakları, sorumlu oldukları periyodik raporların sunumlarını gerçekleştirirken, EGİKAD sorumlu olduğu Kalite Değerlendirme Raporu’nu detaylı bir şekilde proje ortaklarıyla paylaştı.

 

 

Toplantının ikinci gününde ise projenin fikri çıktılarının son durumları proje ortakları tarafından aktarıldı. 1’inci fikri çıktının sonuçları, değerlendirilmesi ve şu anki süreci İzmir Valiliği; 2’nci fikri çıktının detayları İzmir Ekonomi Üniversitesi; projenin değerlendirme planı ve raporu da ADI Harghita yetkilileri tarafından paylaşıldı.

 

Bu çalışmaların ardından, projenin kalan bir yıllık sürecinde gerçekleştirilecek tüm yerel ve uluslararası toplantı ve faaliyetler değerlendirilerek, katılımcılara sertifikaları teslim edildi.

 

 

Kılıç: “EGİKAD kadın odaklı çalışmalarını sürdürüyor”

Projeyi değerlendiren EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Pınar Kılıç, İzmir Valiliği ortaklığıyla yürüttükleri bu projenin uzun soluklu ve uluslararası olması sebebiyle etki alanının çok geniş olduğunu söyledi. İş yaşamında kadınların daha fazla olması ve görünürlüğünü artırma noktasında EGİKAD’ın fazlasıyla emek harcadığını vurgulayan Kılıç, “Bu projede de EGİKAD üzerine düşen görev ve sorumlulukları tüm özverisi ve özeni ile yerine getirmeye devam ediyor. İzmir Valiliği başta olmak üzere bu projeye emek koyan tüm ortakları katkılarından dolayı bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.