Kick-boks organizatörü Kürşat Şahin, Hollywood yapımında yer alacak

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2023 - 17:03, Güncelleme: 24.01.2023 - 16:55 1867+ kez okundu.
 

Kick-boks organizatörü Kürşat Şahin, Hollywood yapımında yer alacak

Kick-boks organizatörü Kürşat Şahin, Hollywood yapımında yer alacak
Dünya çapında kick-boks organizasyonlarına imza atan organizatör ve oyuncu Kürşat Şahin, Amerikalı ünlü yönetmen Frank Darabont’ın yöneteceği projede, Irak asıllı bir karakteri canlandıracak.Yapmış olduğu dünya çapında organizasyonlarla adından sıkça söz ettiren Kürşat Şahin, The Walking Dead dizisi yapımcıları ve yönetmeninden teklif aldı. Daha önce Kurtlar Vadisi, Kut’ül Amare gibi projelerde yer alan Şahin, Amerikalı ünlü yönetmen Frank Darabont’ın yönetmen koltuğunda oturacağı bir projede yer alacak. Proje ilgili açıklama yapamayacağını ve projenin gizli kalacağına dair anlaşma imzaladığını dile getiren Şahin, en büyük hayalinin bu olduğunu sözlerine ekledi. Projede Irak asıllı bir karakteri canlandıracak olan Kürşat Şahin, detayları görüşmek üzere 2 Şubatta Amerika Birleşik Devletleri’ne gidecek.
Kick-boks organizatörü Kürşat Şahin, Hollywood yapımında yer alacak
Dünya çapında kick-boks organizasyonlarına imza atan organizatör ve oyuncu Kürşat Şahin, Amerikalı ünlü yönetmen Frank Darabont’ın yöneteceği projede, Irak asıllı bir karakteri canlandıracak.
Yapmış olduğu dünya çapında organizasyonlarla adından sıkça söz ettiren Kürşat Şahin, The Walking Dead dizisi yapımcıları ve yönetmeninden teklif aldı. Daha önce Kurtlar Vadisi, Kut’ül Amare gibi projelerde yer alan Şahin, Amerikalı ünlü yönetmen Frank Darabont’ın yönetmen koltuğunda oturacağı bir projede yer alacak. Proje ilgili açıklama yapamayacağını ve projenin gizli kalacağına dair anlaşma imzaladığını dile getiren Şahin, en büyük hayalinin bu olduğunu sözlerine ekledi. Projede Irak asıllı bir karakteri canlandıracak olan Kürşat Şahin, detayları görüşmek üzere 2 Şubatta Amerika Birleşik Devletleri’ne gidecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.