Keşanlı Ali Heykeli'ne silah çekti!

AKTÜEL/MAGAZİN 19.12.2022 - 16:10, Güncelleme: 19.12.2022 - 16:10 1073+ kez okundu.
 

Keşanlı Ali Heykeli'ne silah çekti!

Keşanlı Ali Heykeli'ne silah çekti!
Keşan 22 dizisinin oyuncularından Keşanlı Ali Heykeline ziyaret... Keşan 22 dizisinin çekimleri için Keşan’a gelen dizi ve film oyuncuları, Gürkan Erduvan, Turan Yürekli, Hüseyin Ekşioğlu ve Servet Karakaya Keşan’ı gezerken Keşanlı Ali Heykeli'ni ziyaret etti. Erduvan, Yürekli, Ekşioğlu ve Karakaya Keşanlı Ali heykelinin yanına gelerek tek tek sohbet ettiler. Bu sohbet anı da Keşan Postası kameralarına takıldı.   Ziyarette her sanatçı Keşanlı Ali’yle ilgili görüş ve düşüncelerini iletirken, Erduvan, Keşanlı Ali’ye silah çekerek “Artık Keşanlı Gürkan var. Bundan böyle Deli Eşref var.” şeklinde konuşarak Keşan 22 dizisindeki rolünü atıfta bulundu ve "Keşan22 yakında. Bizi izlemeye devam edin” dedi.  
Keşanlı Ali Heykeli'ne silah çekti!

Keşan 22 dizisinin oyuncularından Keşanlı Ali Heykeline ziyaret...

Keşan 22 dizisinin çekimleri için Keşan’a gelen dizi ve film oyuncuları, Gürkan Erduvan, Turan Yürekli, Hüseyin Ekşioğlu ve Servet Karakaya Keşan’ı gezerken Keşanlı Ali Heykeli'ni ziyaret etti.

Erduvan, Yürekli, Ekşioğlu ve Karakaya Keşanlı Ali heykelinin yanına gelerek tek tek sohbet ettiler.

Bu sohbet anı da Keşan Postası kameralarına takıldı.

 

Ziyarette her sanatçı Keşanlı Ali’yle ilgili görüş ve düşüncelerini iletirken, Erduvan, Keşanlı Ali’ye silah çekerek “Artık Keşanlı Gürkan var. Bundan böyle Deli Eşref var.” şeklinde konuşarak Keşan 22 dizisindeki rolünü atıfta bulundu ve "Keşan22 yakında. Bizi izlemeye devam edin” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.