Karşıyaka'ya pump track pisti geliyor!

27.06.2022 - 13:27, Güncelleme: 29.06.2022 - 16:22 1856+ kez okundu.
 

Karşıyaka'ya pump track pisti geliyor!

Karşıyaka’yı spor kentine dönüştürme vizyonuyla çalışmalarına yön veren Karşıyaka Belediyesi, bir spor alanını daha kente kazandırıyor.
Yalı Mahallesi’nde 2 bin 500 metrekarelik alanda kurulan pump track parkının yapım işlemi hızla devam ediyor. AKSİYON TUTKUNLARININ YENİ ADRESİ Profesyonel sporcuların kullanmasıyla birlikte bisiklet sporuna yeni başlamış gençlerin kendilerini geliştirmesi için yapılan pump track parkı, aksiyon tutkunlarının yeni adresi olacak. İzmir’de ilk olma özelliğine sahip parkta 243 metre uzunluğunda pump track pisti bulunuyor. 800 metrekare asfaltla kaplanmış olan alan, gece ve gündüz kullanıma uygun halde dizayn edildi. Aydınlatma işlemleri tamamlanan parkın tribünü ise en kısa zamanda tamamlanacak. Ayrıca alanın bitkilendirilmesinde 11 palmiye, 20 adet ıhlamur ağacı, sarmaşıklar ve yer örtücüler kullanıldı. Bunun yanı sıra parkın yeşil alanları bin 700 metrekare çim ile kaplandı.
Karşıyaka’yı spor kentine dönüştürme vizyonuyla çalışmalarına yön veren Karşıyaka Belediyesi, bir spor alanını daha kente kazandırıyor.
Yalı Mahallesi’nde 2 bin 500 metrekarelik alanda kurulan pump track parkının yapım işlemi hızla devam ediyor.
AKSİYON TUTKUNLARININ YENİ ADRESİ
Profesyonel sporcuların kullanmasıyla birlikte bisiklet sporuna yeni başlamış gençlerin kendilerini geliştirmesi için yapılan pump track parkı, aksiyon tutkunlarının yeni adresi olacak. İzmir’de ilk olma özelliğine sahip parkta 243 metre uzunluğunda pump track pisti bulunuyor. 800 metrekare asfaltla kaplanmış olan alan, gece ve gündüz kullanıma uygun halde dizayn edildi. Aydınlatma işlemleri tamamlanan parkın tribünü ise en kısa zamanda tamamlanacak. Ayrıca alanın bitkilendirilmesinde 11 palmiye, 20 adet ıhlamur ağacı, sarmaşıklar ve yer örtücüler kullanıldı. Bunun yanı sıra parkın yeşil alanları bin 700 metrekare çim ile kaplandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.