KANAL34 TV YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADİL KOÇALAN’IN BABA ACISI

TARIM/HAYVANCILIK/DENİZ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.07.2020 - 09:20, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 4889+ kez okundu.
 

KANAL34 TV YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADİL KOÇALAN’IN BABA ACISI

KANAL34 TV YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADİL KOÇALAN’IN BABA ACISI
Kanal34 TV ve Ordu Yaşam Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı, OBKD Başkan Yardımcısı Adil Koçalan’ın babası Tahsin Koçalan’ın, uzun süredir tedavi gördüğü Ordu’daki hastanede hayatını kaybetti. Habergündemim gelen yayın müdürü Haticeylem KOÇ  eşi Abdülvahit KOÇ ile birlikte Koç ailesi ve Habergündemim adına mesaj yayınladı Ordu Basın Kuruluşları Derneği ve Ordu Mesudiye Gazetesi olarak Tahsin Koçalan’a Allah’tan rahmet, başta OBKD Başkan Yardımcısı Adil Koçalan olmak üzere, tüm Koçalan ailesinin acısını paylaşıyor, sabırlar diliyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.  Habergündemim Ailesi olarak bizlerde acılarını paylaşıyor, sabırlar diliyoruz. 
KANAL34 TV YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADİL KOÇALAN’IN BABA ACISI

Kanal34 TV ve Ordu Yaşam Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı, OBKD Başkan Yardımcısı Adil Koçalan’ın babası Tahsin Koçalan’ın, uzun süredir tedavi gördüğü Ordu’daki hastanede hayatını kaybetti.

Habergündemim gelen yayın müdürü Haticeylem KOÇ  eşi Abdülvahit KOÇ ile birlikte Koç ailesi ve Habergündemim adına mesaj yayınladı

Ordu Basın Kuruluşları Derneği ve Ordu Mesudiye Gazetesi olarak Tahsin Koçalan’a Allah’tan rahmet, başta OBKD Başkan Yardımcısı Adil Koçalan olmak üzere, tüm Koçalan ailesinin acısını paylaşıyor, sabırlar diliyoruz. Ruhu şad, mekanı cennet olsun. 

Habergündemim Ailesi olarak bizlerde acılarını paylaşıyor, sabırlar diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.