Kamp hazırlıkları tamamlandı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.01.2023 - 12:44, Güncelleme: 23.01.2023 - 11:37 1456+ kez okundu.
 

Kamp hazırlıkları tamamlandı

Kamp hazırlıkları tamamlandı
Bilecik Refikl Arslan Öztürk Fen Lisesi öğrencilerinin yüksek öğrenim hazırlıkları için ‘Geleneksek kamp’ programı başladı.Öğrencilerinin Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlıklarında öğrendiklerini pekiştirmeleri, yapılan kazanım değerlendirme sınavlarında eksikliklerini tespit etmeleri, bu noktada okul, öğrenci iş birliği ile akademik ve psikolojik olarak sınava hazırlanmaları, yarıyıl tatilini verimli geçirmeleri ve süreçten kopmamaları amacıyla ocak tatili YKS kamp programını düzenlendi. ‘YKS Eylem Planı’ çerçevesinde belirtilen amaçlara ulaşmak için okul zümre öğretmenleri ve okul idaresi kamp programını planlayarak broşür halinde öğrenci ve velilere ulaştırdı.
Kamp hazırlıkları tamamlandı
Bilecik Refikl Arslan Öztürk Fen Lisesi öğrencilerinin yüksek öğrenim hazırlıkları için ‘Geleneksek kamp’ programı başladı.
Öğrencilerinin Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) hazırlıklarında öğrendiklerini pekiştirmeleri, yapılan kazanım değerlendirme sınavlarında eksikliklerini tespit etmeleri, bu noktada okul, öğrenci iş birliği ile akademik ve psikolojik olarak sınava hazırlanmaları, yarıyıl tatilini verimli geçirmeleri ve süreçten kopmamaları amacıyla ocak tatili YKS kamp programını düzenlendi. ‘YKS Eylem Planı’ çerçevesinde belirtilen amaçlara ulaşmak için okul zümre öğretmenleri ve okul idaresi kamp programını planlayarak broşür halinde öğrenci ve velilere ulaştırdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.