Kablo ve boru hırsızlık şüphelileri tutuklandı

ASAYİŞ/OLAY 01.07.2022 - 16:13, Güncelleme: 01.07.2022 - 17:30 2203+ kez okundu.
 

Kablo ve boru hırsızlık şüphelileri tutuklandı

Muğla’nın Yatağan ilçesindeki bir mermer fabrikasından sondaj boruları ve kabloları çaldıkları ileri sürülen iki şüpheli tutuklandı.
Kozağaç Mahallesinde faaliyet gösteren mermer işletmesi yetkililerin jandarmaya başvurarak işletmenin alt kademesinde bulunan 24 sondaj borusu, 230 metre kablonun çalındığını belirtti. Yatağan İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri tarafından hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlatıldı. JASAT Timi tarafından yapılan inceleme ve araştırma neticesinde olayları gerçekleştiren şüphelilerin K.Ö. ve S.Ş. olduğu tespit edildi. Şüpheliler K.Ö. ve S.Ş. gözaltına alınarak tamamlanan adli işlemlerin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüpheliler tarafından çalınan boru ve kablolar işletme yetkilisine teslim edildi.
Muğla’nın Yatağan ilçesindeki bir mermer fabrikasından sondaj boruları ve kabloları çaldıkları ileri sürülen iki şüpheli tutuklandı.

Kozağaç Mahallesinde faaliyet gösteren mermer işletmesi yetkililerin jandarmaya başvurarak işletmenin alt kademesinde bulunan 24 sondaj borusu, 230 metre kablonun çalındığını belirtti.


Yatağan İlçe Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri tarafından hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlatıldı. JASAT Timi tarafından yapılan inceleme ve araştırma neticesinde olayları gerçekleştiren şüphelilerin K.Ö. ve S.Ş. olduğu tespit edildi.


Şüpheliler K.Ö. ve S.Ş. gözaltına alınarak tamamlanan adli işlemlerin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüpheliler tarafından çalınan boru ve kablolar işletme yetkilisine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.