Jorge Jesus, Fenerbahçe'ye imzayı attı!

SPOR 03.06.2022 - 18:06, Güncelleme: 03.06.2022 - 18:06 3699+ kez okundu.
 

Jorge Jesus, Fenerbahçe'ye imzayı attı!

Fenerbahçe 1 yıllık sözleşme imzaladığı teknik direktör Jorge Jesus için Ülker Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda imza töreni düzenlendi.
Fenerbahçe Kulübü, 1 yıllık anlaşmaya vardığı Portekizli teknik direktör Jorge Jesus için Ülker Stadyumu'nda imza töreni düzenledi. Törene; başkan Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar ve davetliler katıldı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, kendileri için zor bir karar olduğunu ifade ederek, "Ancak bu karar birdenbire nisan ayında mayıs ayında filizlenen karar olmadı. Sezonu bir kez daha istediğimiz noktada bitiremedik. Son 18 haftanın İsmail hocayla lideri olsak da arada geçen süreçte yaşadıklarımız ve neticesinde sezonu bitirmemiz hedeflediğimizin uzağında kaldı. İsmail Kartal'a teşekkür ediyorum. Asıl teşekkürü yarın kongre üyelerimizin önünde yapacağız. Orada duygu ve düşüncelerimizi sizlere aktaracağım. Geldiğimiz nokta itibarıyla aralık ayı sonu ocak ayı başı imkanlarımızın el verdiği çerçevede a plus dünya çapında kendini kanıtlamış hoca hedefimizi açık açık paylaşmıştık. İsmail hocayla da ilk oturduğumuzda da açık ve net şekilde ifade etmiştim. Alternatiflerin bir tanesinde hocamız söz konusu hocayla birlikte çalışacaktı. Ancak Jesus ile yaptığımız ilk görüşme Benfica ile ayrıldıktan 4 gün sonraydı. O aşamada kendisi bırakın hocalık alternatifini, futbol dahi konuşmak istemiyordu. Diğer alternatif yolumuzda her geçen gün daha kuvvetleniyordu. Ama işte bu futbol. Yolda yollar bazen değişebiliyor. Nisan ayı itibarıyla Jesus ile görüşmelerimiz daha da sıklaştı. Bugün geldiğimiz nokta itibarıyla eski yöneticimiz Emre Can'ın da katkıları oldu. Kendisi ve oğlu Eren sık sık Portekiz'e gidip gelip hocayla tanışıyorlar. Biz gidip geliyoruz. Mayıs ayının başlarına doğru daha somutlaşmaya başladı" diye konuştu.     "BİR TÜRK TAKIMININ GETİREBİLECEĞİ EN ÜST SEVİYE HOCAYI GETİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ" Ali Koç, Jesus'un Slavia Prag maçından itibaren sarı-lacivertli takımın bütün maçlarını izleyerek değerlendirmeye başladığını ifade ederek, "Biz bunlardan çok sonra haberdar olduk. Sonuç itibarıyla kimyamız uyuşuyor. Hocamızın Fenerbahçe'ye olan ilgisi büyüklüğü tarihi ne ifade ettiği ve belli bir süredir şampiyon olamaması ve tekrar tarih yazma arzusu hocanın ilgisini çok daha çekiyor. Bugün huzurlarınızda dünya çapında veya bir Türk takımının getirebileceği en üst seviye hocayı getirmenin mutluluğunu, sevincini, güvenini ve geleceğe dair sunduğu umut ışık her şeyi bir araya koyduğumuzda burada olmaktan sizlerin arasında olmaktan dolayı mutluyuz" şeklinde konuştu.  
Fenerbahçe 1 yıllık sözleşme imzaladığı teknik direktör Jorge Jesus için Ülker Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda imza töreni düzenlendi.

Fenerbahçe Kulübü, 1 yıllık anlaşmaya vardığı Portekizli teknik direktör Jorge Jesus için Ülker Stadyumu'nda imza töreni düzenledi. Törene; başkan Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar ve davetliler katıldı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, kendileri için zor bir karar olduğunu ifade ederek, "Ancak bu karar birdenbire nisan ayında mayıs ayında filizlenen karar olmadı. Sezonu bir kez daha istediğimiz noktada bitiremedik. Son 18 haftanın İsmail hocayla lideri olsak da arada geçen süreçte yaşadıklarımız ve neticesinde sezonu bitirmemiz hedeflediğimizin uzağında kaldı. İsmail Kartal'a teşekkür ediyorum. Asıl teşekkürü yarın kongre üyelerimizin önünde yapacağız. Orada duygu ve düşüncelerimizi sizlere aktaracağım. Geldiğimiz nokta itibarıyla aralık ayı sonu ocak ayı başı imkanlarımızın el verdiği çerçevede a plus dünya çapında kendini kanıtlamış hoca hedefimizi açık açık paylaşmıştık. İsmail hocayla da ilk oturduğumuzda da açık ve net şekilde ifade etmiştim. Alternatiflerin bir tanesinde hocamız söz konusu hocayla birlikte çalışacaktı. Ancak Jesus ile yaptığımız ilk görüşme Benfica ile ayrıldıktan 4 gün sonraydı. O aşamada kendisi bırakın hocalık alternatifini, futbol dahi konuşmak istemiyordu. Diğer alternatif yolumuzda her geçen gün daha kuvvetleniyordu. Ama işte bu futbol. Yolda yollar bazen değişebiliyor. Nisan ayı itibarıyla Jesus ile görüşmelerimiz daha da sıklaştı. Bugün geldiğimiz nokta itibarıyla eski yöneticimiz Emre Can'ın da katkıları oldu. Kendisi ve oğlu Eren sık sık Portekiz'e gidip gelip hocayla tanışıyorlar. Biz gidip geliyoruz. Mayıs ayının başlarına doğru daha somutlaşmaya başladı" diye konuştu.

 

 

"BİR TÜRK TAKIMININ GETİREBİLECEĞİ EN ÜST SEVİYE HOCAYI GETİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ"

Ali Koç, Jesus'un Slavia Prag maçından itibaren sarı-lacivertli takımın bütün maçlarını izleyerek değerlendirmeye başladığını ifade ederek, "Biz bunlardan çok sonra haberdar olduk. Sonuç itibarıyla kimyamız uyuşuyor. Hocamızın Fenerbahçe'ye olan ilgisi büyüklüğü tarihi ne ifade ettiği ve belli bir süredir şampiyon olamaması ve tekrar tarih yazma arzusu hocanın ilgisini çok daha çekiyor. Bugün huzurlarınızda dünya çapında veya bir Türk takımının getirebileceği en üst seviye hocayı getirmenin mutluluğunu, sevincini, güvenini ve geleceğe dair sunduğu umut ışık her şeyi bir araya koyduğumuzda burada olmaktan sizlerin arasında olmaktan dolayı mutluyuz" şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.