Jandarma, 21 okul servisini denetledi

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2023 - 11:41, Güncelleme: 28.01.2023 - 10:51 1559+ kez okundu.
 

Jandarma, 21 okul servisini denetledi

Jandarma, 21 okul servisini denetledi
Aydın genelinde öğrencilerin güvenli seyahat etmesi için okul servisi denetimlerine devam eden jandarma ekipleri, 6 ilçede gerçekleştirdiği eğitimler ile 21 okul servisini denetledi.Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde “Okul Servis Araçları Denetimi” faaliyeti devam ediyor. Bu çerçevede Karacasu ilçesi Geyre Mahallesi, Efeler ilçesi Yılmazköy Mahallesi, Köşk ilçesi Başköy Mahallesi, Kuyucak ilçesi Yamalak Mahallesi, Bozdoğan ilçesi Amasya Mahallesi, ve Nazilli ilçesinde bulunan ilk ve ortaokullarda eğitim gören öğrencilerin araçlarda huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla servis taşımacılığı yapan 21 araç ve sürücüsü kontrol edildi, 191 öğrenci trafik kuralları ve okul servisi kullanımı konusunda bilgilendirildi.
Jandarma, 21 okul servisini denetledi
Aydın genelinde öğrencilerin güvenli seyahat etmesi için okul servisi denetimlerine devam eden jandarma ekipleri, 6 ilçede gerçekleştirdiği eğitimler ile 21 okul servisini denetledi.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı, Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde “Okul Servis Araçları Denetimi” faaliyeti devam ediyor. Bu çerçevede Karacasu ilçesi Geyre Mahallesi, Efeler ilçesi Yılmazköy Mahallesi, Köşk ilçesi Başköy Mahallesi, Kuyucak ilçesi Yamalak Mahallesi, Bozdoğan ilçesi Amasya Mahallesi, ve Nazilli ilçesinde bulunan ilk ve ortaokullarda eğitim gören öğrencilerin araçlarda huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla servis taşımacılığı yapan 21 araç ve sürücüsü kontrol edildi, 191 öğrenci trafik kuralları ve okul servisi kullanımı konusunda bilgilendirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.