İZSİAD yurt desteği verdiği öğrencilerle buluştu

OTOMOTİV/MOTOR/YAT 05.06.2022 - 11:07, Güncelleme: 05.06.2022 - 11:07 2522+ kez okundu.
 

İZSİAD yurt desteği verdiği öğrencilerle buluştu

2021/2022 eğitim öğretim yılı başında üniversite öğrencilerinin “barınamıyoruz” sloganı ile gündeme getirdiği yurt sorununa İzmir Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yaparak çözüm getiren İZSİAD, yurda yerleştirilen 117 öğrenci ile yemekte buluştu.
Nefes Restoran’da düzenlenen ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile birlikte katılım gösterdiği yemekte İZSİAD Yönetimi ve üyeleri ile öğrenciler katıldı.   Kredi Yurtlar Kurumu’na yerleşemeyen ve sokakta kalan öğrencilerin özel yurtlara yerleştirilmesi konusunda yapılan çalışmaya en başından beri İZSİAD olarak büyük destek verdiklerini ifade eden İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, “Bir çok öğrenicimizin barınma sorununu bu şekilde çözdük. İZSİAD üyelerinin yanı sıra, İzmir iş dünyasının önde gelen isimleri ve kurumları da bu sürece katkı verdi” dedi.     Bu yemek ile öğrencilerle bir araya gelmek istediklerini ifade eden Küçükkurt, “Hem bağışçılarımız hem İZSİAD üyelerimiz hem de öğrencileri bir araya getirmiş olduk. Öğrencilerimizi hem yakından tanıdık hem de sohbet etme imkanı bulduk. Sosyal sorumluluklarını yerine getirme konusunda tüm İzmir’e örnek olan İZSİAD, son olarak kentimizde bulunan üniversite öğrencilerinin barınma sorununun çözümüne yönelik yaptığımız girişimlerde, her tür desteği veren siz değerli dostlarımıza bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.   Küçükkurt: “Türkiye’nin aydınlık geleceği üniversite gençliğidir” Öğrencilere de seslenen İZSİAD Başkanı Küçükkurt, üniversite gençliğinin ülkemizin aydınlık geleceği olduğunu belirterek şöyle konuştu: “‘O aydınlık gençliğin bir kısmı bu masa etrafında oturuyor. İş dünyası olarak güçlü akademi, donanımlı mezunlar temel beklentimizi oluşturuyor. Ancak iş dünyası olarak sadece beklemek de doğru değil ki bu sebeple kentimizdeki üniversitelerle yakın işbirlikleri içindeyiz. Akademi ve sanayi işbirliği her alanda, her platformda kurulmak mecburiyetindedir. Teori ile pratiğin buluşması, ancak akademi ile sanayinin yan yana gelmesi ile olur. Bu bilinçle biz de üniversitelerimizle, üniversite gençliğimizle yakın temas içinde olmaya özen gösteriyoruz”   Soyer’den İZSİAD’a teşekkür İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de öğrencilerin her zaman yanında olduklarını ifade ederek, akademik başarısını devam ettiren öğrencilerin önümüzdeki sene de yurt bursuna hak kazanacakları müjdesini de verdi. İZSİAD ile işbirliğinin özellikle İzmir Depremi ile geliştiğine dikkat çeken Soyer, “İZSİAD ile o zamandan beri dirsek dirseğe çalışıyoruz. Bundan sonra da farklı projelerde bir arada olmaya devam edeceğiz, İZSİAD’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
2021/2022 eğitim öğretim yılı başında üniversite öğrencilerinin “barınamıyoruz” sloganı ile gündeme getirdiği yurt sorununa İzmir Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği yaparak çözüm getiren İZSİAD, yurda yerleştirilen 117 öğrenci ile yemekte buluştu.

Nefes Restoran’da düzenlenen ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile birlikte katılım gösterdiği yemekte İZSİAD Yönetimi ve üyeleri ile öğrenciler katıldı.

 

Kredi Yurtlar Kurumu’na yerleşemeyen ve sokakta kalan öğrencilerin özel yurtlara yerleştirilmesi konusunda yapılan çalışmaya en başından beri İZSİAD olarak büyük destek verdiklerini ifade eden İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, “Bir çok öğrenicimizin barınma sorununu bu şekilde çözdük. İZSİAD üyelerinin yanı sıra, İzmir iş dünyasının önde gelen isimleri ve kurumları da bu sürece katkı verdi” dedi.

 

 

Bu yemek ile öğrencilerle bir araya gelmek istediklerini ifade eden Küçükkurt, “Hem bağışçılarımız hem İZSİAD üyelerimiz hem de öğrencileri bir araya getirmiş olduk. Öğrencilerimizi hem yakından tanıdık hem de sohbet etme imkanı bulduk. Sosyal sorumluluklarını yerine getirme konusunda tüm İzmir’e örnek olan İZSİAD, son olarak kentimizde bulunan üniversite öğrencilerinin barınma sorununun çözümüne yönelik yaptığımız girişimlerde, her tür desteği veren siz değerli dostlarımıza bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 

Küçükkurt: “Türkiye’nin aydınlık geleceği üniversite gençliğidir”

Öğrencilere de seslenen İZSİAD Başkanı Küçükkurt, üniversite gençliğinin ülkemizin aydınlık geleceği olduğunu belirterek şöyle konuştu: “‘O aydınlık gençliğin bir kısmı bu masa etrafında oturuyor. İş dünyası olarak güçlü akademi, donanımlı mezunlar temel beklentimizi oluşturuyor. Ancak iş dünyası olarak sadece beklemek de doğru değil ki bu sebeple kentimizdeki üniversitelerle yakın işbirlikleri içindeyiz. Akademi ve sanayi işbirliği her alanda, her platformda kurulmak mecburiyetindedir. Teori ile pratiğin buluşması, ancak akademi ile sanayinin yan yana gelmesi ile olur. Bu bilinçle biz de üniversitelerimizle, üniversite gençliğimizle yakın temas içinde olmaya özen gösteriyoruz”

 

Soyer’den İZSİAD’a teşekkür

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de öğrencilerin her zaman yanında olduklarını ifade ederek, akademik başarısını devam ettiren öğrencilerin önümüzdeki sene de yurt bursuna hak kazanacakları müjdesini de verdi.

İZSİAD ile işbirliğinin özellikle İzmir Depremi ile geliştiğine dikkat çeken Soyer, “İZSİAD ile o zamandan beri dirsek dirseğe çalışıyoruz. Bundan sonra da farklı projelerde bir arada olmaya devam edeceğiz, İZSİAD’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.