İzmir'in "İyilik Neferleri" ulaştırdıkları yardımla kalplere dokunuyor

TARIM/HAYVANCILIK/DENİZ 05.05.2022 - 15:04, Güncelleme: 05.05.2022 - 15:04 7482+ kez okundu.
 

İzmir'in "İyilik Neferleri" ulaştırdıkları yardımla kalplere dokunuyor

İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği, hayırseverlerin desteğiyle temin edilen yardımları Ramazan Ayında hem İzmir’in içerisinde dar gelirli ailelere hem de kırsalda yaşayan binlerce dezavantajlı aileye İnsani yardım malzemesi ve nakit para yardımı ulaştırdı.
İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneğinin üye ve gönüllülerden oluşan ekibi tüm yıl içeresinde yaptığı yardımların yanı sıra Ramazan dolayısı ile sahaya inerek adeta bir yardım seferberliği başlatarak İzmir şehir içerisinde ve Kırsalda yaşayan dezavantajlı binlerce aileye ev ev çadır çadır gezerek Ramazan Gıda Paketi, Et,  Zekât ve Fitrelerden oluşan Nakit para, Bayramlık kıyafet, çocuk bezi, Ayakkabı dağıttılar.   Program esnasında konuşan İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği Başkanı Bünyamin Ertekin; “ Yılın 365 günü olduğu gibi Bolluğun ve bereketin, birliğin ve kardeşliğin simgesi Ramazan ayında da Derneğimiz hayırseverlerden ve gönüllülerden aldığı destek ile bölge, din, dil ve ırk farkı gözetmeksizin İnsani Yardım anlamında Yurt içerisinde; Ramazan Gıda Paketi, Et, Zekât ve Fitrelerden oluşan Nakit para, İftar yemeği desteği, Bayramlık kıyafet, çocuk bezi, Ayakkabı, oyuncak vb. yardımları binlerce aileye ulaştırdık. Gittiğimiz Her eve ailenin durumuna göre gıda erzak paketi, gerekiyorsa giyim ayakkabı uygun görülenlerde Nakit Para yardımı şeklinde desteklerimiz oldu.     Biz şehir merkezinde çok aktif olarak yardımlar yaptığımız gibi özellikle İzmir’in çevresinde ve kıyılarında bulunan çadırlarda ve barakalarda yaşam mücadelesi veren insanlara da yardım yapmayı tercih ediyoruz. Yurt Dışında ise; Kara Kıta Afrika da Çad, Kamerun ve Gana ülkelerinde binlerce kişiye İftar Yemeği dağıtımı gerçekleştirildi. Bu yardımların cümlesine vesile olanlardan Allah razı olsun Dernek olarak İhtiyaç sahibi olan vatandaşımızın daima yanındayız. İhtiyaç sahibi Vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz Sizlerde İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneğinin faaliyetlerine destek olmak istiyorsanız; ”Vakıf Katılım Bankası İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği İban Numarası TR90 0021 0000 0004 5159 4000 01” Derneğimize destek olabilirsiniz” dedi.  
İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği, hayırseverlerin desteğiyle temin edilen yardımları Ramazan Ayında hem İzmir’in içerisinde dar gelirli ailelere hem de kırsalda yaşayan binlerce dezavantajlı aileye İnsani yardım malzemesi ve nakit para yardımı ulaştırdı.

İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneğinin üye ve gönüllülerden oluşan ekibi tüm yıl içeresinde yaptığı yardımların yanı sıra Ramazan dolayısı ile sahaya inerek adeta bir yardım seferberliği başlatarak İzmir şehir içerisinde ve Kırsalda yaşayan dezavantajlı binlerce aileye ev ev çadır çadır gezerek Ramazan Gıda Paketi, Et,  Zekât ve Fitrelerden oluşan Nakit para, Bayramlık kıyafet, çocuk bezi, Ayakkabı dağıttılar.

 


Program esnasında konuşan İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği Başkanı Bünyamin Ertekin; “ Yılın 365 günü olduğu gibi Bolluğun ve bereketin, birliğin ve kardeşliğin simgesi Ramazan ayında da Derneğimiz hayırseverlerden ve gönüllülerden aldığı destek ile bölge, din, dil ve ırk farkı gözetmeksizin İnsani Yardım anlamında Yurt içerisinde; Ramazan Gıda Paketi, Et, Zekât ve Fitrelerden oluşan Nakit para, İftar yemeği desteği, Bayramlık kıyafet, çocuk bezi, Ayakkabı, oyuncak vb. yardımları binlerce aileye ulaştırdık. Gittiğimiz Her eve ailenin durumuna göre gıda erzak paketi, gerekiyorsa giyim ayakkabı uygun görülenlerde Nakit Para yardımı şeklinde desteklerimiz oldu.

 

 

Biz şehir merkezinde çok aktif olarak yardımlar yaptığımız gibi özellikle İzmir’in çevresinde ve kıyılarında bulunan çadırlarda ve barakalarda yaşam mücadelesi veren insanlara da yardım yapmayı tercih ediyoruz. Yurt Dışında ise; Kara Kıta Afrika da Çad, Kamerun ve Gana ülkelerinde binlerce kişiye İftar Yemeği dağıtımı gerçekleştirildi. Bu yardımların cümlesine vesile olanlardan Allah razı olsun Dernek olarak İhtiyaç sahibi olan vatandaşımızın daima yanındayız. İhtiyaç sahibi Vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz Sizlerde İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneğinin faaliyetlerine destek olmak istiyorsanız; ”Vakıf Katılım Bankası İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği
İban Numarası TR90 0021 0000 0004 5159 4000 01” Derneğimize destek olabilirsiniz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.