İzmir'de sağanak yağış etkili olacak!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2021 - 12:12, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1786+ kez okundu.
 

İzmir'de sağanak yağış etkili olacak!

İzmir'de 12 Ekim Salı günü sağanak yağış bekleniyor. Salı günü sabah saatlerinde başlaması beklenen yağışın öğleye doğru şiddetini artırması bekleniyor.
İzmir'de giderek soğuyan hava etkisini göstermeye başlarken Salı günü kentte sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Sabah saatlerinde başlaması beklenen yağışın öğleye doğru şiddetini artırması bekleniyor.  Havanın 21 derece olması beklenirken, çarşamba ve perşembe günleride yağışın devam etmesi bekleniyor. Yeni haftanın başlaması ile birlikte sıcaklık 30 dereceye çıkacak fakat Salı günü itibari ile 8 derecelik ani bir düşüş ve gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor.
İzmir'de 12 Ekim Salı günü sağanak yağış bekleniyor. Salı günü sabah saatlerinde başlaması beklenen yağışın öğleye doğru şiddetini artırması bekleniyor.

İzmir'de giderek soğuyan hava etkisini göstermeye başlarken Salı günü kentte sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Sabah saatlerinde başlaması beklenen yağışın öğleye doğru şiddetini artırması bekleniyor. 

Havanın 21 derece olması beklenirken, çarşamba ve perşembe günleride yağışın devam etmesi bekleniyor. Yeni haftanın başlaması ile birlikte sıcaklık 30 dereceye çıkacak fakat Salı günü itibari ile 8 derecelik ani bir düşüş ve gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.