İzmir'de istihdamın adresi DİNÇ Grup!

YURT HABERLERİ 09.05.2022 - 09:55, Güncelleme: 09.05.2022 - 09:55 2974+ kez okundu.
 

İzmir'de istihdamın adresi DİNÇ Grup!

İzmir'de iş arayanların en uğrak noktası DİNÇ Grup. 1993 yılından bu yana insan kaynakları alanındaki tüm ihtiyaçlara çözüm buluyor.
İzmir'in en büyük istihdam gücü DİNÇ Grup! 1993'te kurulan DİNÇ Grup 29 yıldır değişim, gelişim ve insan emeğinin öneminin farkında olarak 6 büyük iş kolu ile’ ’Temizlik, Özel Güvenlik, İnsan Kaynakları, Bordrolama, Multı-Pack, Ekipman Destek, Dezenfektan Hizmetleri ‘özel sektör ve kamu kuruluşlarına hizmet veriyor. Türkiye geneli 100'den fazla büyük şirketi bünyesinde bulunduran DİNÇ Grup bu şirketler ile beraber 2000'den fazla personeli de bünyesine eklemiştir.      DİNÇ Grup ne yapıyor? Dinç Grup, müşterileriyle bir ortaklık içine girerek personel, yöntem ve yönetimi birleştirme konusundaki tecrübeleri sayesinde müşterilerinin maliyet düşürme, rekabet gücünü arttırma ve kendi iş konuları üzerine odaklanma konusunda destek olur. Tüm hizmetlerinde günümüzün teknoloji ve standartlarına uyum ve sürekli gelişim amacını gözeten ve müşterilerimizin istekleri doğrultusunda özelleştirilmiş tek bir hizmet veya entegre hizmetler sunmakta olan Dinç Grup, özel eğitimli personellerle gelişmeyi ve yenilenmeyi prensip haline getirmiş bir kuruluş olup hizmet kalitesi ile tercih edilen bir partnerdir.     Nasıl Başvururum? DİNÇ Grup resmi websitesini (http://dincgrup.net/) ziyaret ederek başvuru formunu doldurabilirsiniz. Başvuru formunda istenenler; İsim, Soy isim, e-mail, telefon, adres, iş eğitim bilgileri ve cv yüklemeniz gerekmektedir. Tüm bu bilgileri doldurduktan sonra size ne kısa süre içinde geri dönüş yapılacaktır.         
İzmir'de iş arayanların en uğrak noktası DİNÇ Grup. 1993 yılından bu yana insan kaynakları alanındaki tüm ihtiyaçlara çözüm buluyor.

İzmir'in en büyük istihdam gücü DİNÇ Grup!

1993'te kurulan DİNÇ Grup 29 yıldır değişim, gelişim ve insan emeğinin öneminin farkında olarak 6 büyük iş kolu ile’ ’Temizlik, Özel Güvenlik, İnsan Kaynakları, Bordrolama, Multı-Pack, Ekipman Destek, Dezenfektan Hizmetleri ‘özel sektör ve kamu kuruluşlarına hizmet veriyor. Türkiye geneli 100'den fazla büyük şirketi bünyesinde bulunduran DİNÇ Grup bu şirketler ile beraber 2000'den fazla personeli de bünyesine eklemiştir. 

 

 

DİNÇ Grup ne yapıyor?

Dinç Grup, müşterileriyle bir ortaklık içine girerek personel, yöntem ve yönetimi birleştirme konusundaki tecrübeleri sayesinde müşterilerinin maliyet düşürme, rekabet gücünü arttırma ve kendi iş konuları üzerine odaklanma konusunda destek olur.

Tüm hizmetlerinde günümüzün teknoloji ve standartlarına uyum ve sürekli gelişim amacını gözeten ve müşterilerimizin istekleri doğrultusunda özelleştirilmiş tek bir hizmet veya entegre hizmetler sunmakta olan Dinç Grup, özel eğitimli personellerle gelişmeyi ve yenilenmeyi prensip haline getirmiş bir kuruluş olup hizmet kalitesi ile tercih edilen bir partnerdir.

 

 

Nasıl Başvururum?

DİNÇ Grup resmi websitesini (http://dincgrup.net/) ziyaret ederek başvuru formunu doldurabilirsiniz. Başvuru formunda istenenler; İsim, Soy isim, e-mail, telefon, adres, iş eğitim bilgileri ve cv yüklemeniz gerekmektedir. Tüm bu bilgileri doldurduktan sonra size ne kısa süre içinde geri dönüş yapılacaktır. 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.