İzmir'de çikolatalı şebeke suyu!

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2022 - 20:09, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1658+ kez okundu.
 

İzmir'de çikolatalı şebeke suyu!

İzmir'de bugün vatandaşlar şebeke suyunun kirli akmasından dolayı şaşkınlık yaşadı. Bir vatandaş akan suyun videosunu çekerek isyan etti.
İzmir'de bugün vatandaşlar şebeke suyunun kirli akmasından dolayı şaşkınlık yaşadı. Evlerinde musluğu açan İzmirliler suyun kirliliğinden dolayı suyu kullanamadılar. Sudaki bu kirlilik 6 saat sürerken bir vatandaş akan kirli suyun videosunu çekerek isyan etti. İzsu tarafından yapılan bir açıklama olmaması da dikkatlerden kaçmadı. Whatsapp ihbar hatımıza gönderilen videoyu sizlerle paylaşıyoruz..
İzmir'de bugün vatandaşlar şebeke suyunun kirli akmasından dolayı şaşkınlık yaşadı. Bir vatandaş akan suyun videosunu çekerek isyan etti.

İzmir'de bugün vatandaşlar şebeke suyunun kirli akmasından dolayı şaşkınlık yaşadı. Evlerinde musluğu açan İzmirliler suyun kirliliğinden dolayı suyu kullanamadılar. Sudaki bu kirlilik 6 saat sürerken bir vatandaş akan kirli suyun videosunu çekerek isyan etti. İzsu tarafından yapılan bir açıklama olmaması da dikkatlerden kaçmadı.

Whatsapp ihbar hatımıza gönderilen videoyu sizlerle paylaşıyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.