İzmir'de 50 kilodan fazla esrar ele geçirildi

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.10.2021 - 17:15, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2054+ kez okundu.
 

İzmir'de 50 kilodan fazla esrar ele geçirildi

Jandarma ekiplerinin Beydağ, Kemalpaşa, Ödemiş, Buca, Torbalı ve Bayındır ilçelerinde gerçekleştirdiği operasyonlarda kilolarca esrar ve uyuşturucu madde ele geçirildi.
Jandarma ekiplerinin Beydağ, Kemalpaşa, Ödemiş, Buca, Torbalı ve Bayındır ilçelerinde gerçekleştirdiği operasyonlarda kilolarca esrar ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda konuyla ilgili olduğu düşünülen 17 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.  İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının önlenmesi için İzmir genelinde 22-30 Eylül tarihleri arasında Beydağ, Kemalpaşa, Ödemiş, Buca, Torbalı ve Bayındır ilçelerinde operasyonlar gerçekleştirildi. Drone destekli ve yaya olarak gerçekleştirilen faaliyetlerde yapılan aramalarda, 50,5 kilogram kubar esrar, 372 kök kenevir bitkisi, 3 gram metamfetamin ve 56 adet sentetik hap ele geçirildi. Operasyonlarda konuyla ilgisi olduğu düşünülen 17 şüpheli şahış için adli işlem başlatıldığı ve işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
Jandarma ekiplerinin Beydağ, Kemalpaşa, Ödemiş, Buca, Torbalı ve Bayındır ilçelerinde gerçekleştirdiği operasyonlarda kilolarca esrar ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Jandarma ekiplerinin Beydağ, Kemalpaşa, Ödemiş, Buca, Torbalı ve Bayındır ilçelerinde gerçekleştirdiği operasyonlarda kilolarca esrar ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyonda konuyla ilgili olduğu düşünülen 17 şüpheli hakkında işlem başlatıldı. 
İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının önlenmesi için İzmir genelinde 22-30 Eylül tarihleri arasında Beydağ, Kemalpaşa, Ödemiş, Buca, Torbalı ve Bayındır ilçelerinde operasyonlar gerçekleştirildi. Drone destekli ve yaya olarak gerçekleştirilen faaliyetlerde yapılan aramalarda, 50,5 kilogram kubar esrar, 372 kök kenevir bitkisi, 3 gram metamfetamin ve 56 adet sentetik hap ele geçirildi.
Operasyonlarda konuyla ilgisi olduğu düşünülen 17 şüpheli şahış için adli işlem başlatıldığı ve işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.