İzmir'de 4 katlı bina tahliye edildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.10.2021 - 12:42, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2000+ kez okundu.
 

İzmir'de 4 katlı bina tahliye edildi

İzmir'in Bornova ilçesinde 4 katlı apartmanın bir dairenin duvarlarında oluşan çatlamalardan dolayı tedbir amaçlı bina boşaltıldı.
İzmir'in Bornova ilçesinde  4 katlı apartmanın bir dairenin duvarlarında oluşan çatlamalardan dolayı tedbir amaçlı bina boşaltıldı. Edinilen bilgiye göre, Kazımdirik Mahalesi 167. Sokak'ta 4 katlı bir apartmanın 3'üncü katında yaşayan üniversite öğrencileri duvarların çatladığını belirterek önce komşularına ardından da itfaiye ekiplerine haber verdi. Bölgeye itfaiyenin yanı sıra AKS ve AFAD ekipleri de sevk edildi. Binada inceleme yapan ekipler 14 dairenin bulunduğu apartmanı tedbir amaçlı boşalttı. Ağırlıklı olarak üniversite öğrencilerinin bulunduğu binadan çıkanlardan bazıları arkadaşlarının evine giderken bazılarının sokakta beklediği görüldü. Kalacak yeri olmayanların belediye tarafından bir konukevine gönderileceği öğrenildi. Polis ekipleri de binanın bulunduğu sokağı şerit çekerek giriş çıkışa kapattı. İzmir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Bornova Belediyesi ekiplerinin binada ve dairede inceleme yapacağı bildirildi.  
İzmir'in Bornova ilçesinde 4 katlı apartmanın bir dairenin duvarlarında oluşan çatlamalardan dolayı tedbir amaçlı bina boşaltıldı.

İzmir'in Bornova ilçesinde  4 katlı apartmanın bir dairenin duvarlarında oluşan çatlamalardan dolayı tedbir amaçlı bina boşaltıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kazımdirik Mahalesi 167. Sokak'ta 4 katlı bir apartmanın 3'üncü katında yaşayan üniversite öğrencileri duvarların çatladığını belirterek önce komşularına ardından da itfaiye ekiplerine haber verdi. Bölgeye itfaiyenin yanı sıra AKS ve AFAD ekipleri de sevk edildi. Binada inceleme yapan ekipler 14 dairenin bulunduğu apartmanı tedbir amaçlı boşalttı.

Ağırlıklı olarak üniversite öğrencilerinin bulunduğu binadan çıkanlardan bazıları arkadaşlarının evine giderken bazılarının sokakta beklediği görüldü. Kalacak yeri olmayanların belediye tarafından bir konukevine gönderileceği öğrenildi.

Polis ekipleri de binanın bulunduğu sokağı şerit çekerek giriş çıkışa kapattı. İzmir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Bornova Belediyesi ekiplerinin binada ve dairede inceleme yapacağı bildirildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.