İyilik İçin Derneği, 'iyilik' dağıtmaya devam ediyor!

TARIM/HAYVANCILIK/DENİZ 19.04.2022 - 16:47, Güncelleme: 19.04.2022 - 18:04 6353+ kez okundu.
 

İyilik İçin Derneği, 'iyilik' dağıtmaya devam ediyor!

İyilik için Uluslararası İnsani Yardım Derneği, mazlumlara, yardıma ihtiyacı olanlara, fakir ve dar gelirli ailelere iyilik ulaştırmaya devam ediyor.
Ramazan ayı içerisinde dernek çalışmalarının hız kazandığını dile getiren Bünyamin Ertekin, Dünya Yetimler Günü dolayısı ile Filistin'de gazze şeridinde iftar programları yaptıklarını aynı zamanda dünyanın en yoksul ülkesi Afrika Çad'da iftar yemeği ve Ramazan ayı için gıda kolisi dağıtımında bulunduklarını belirtti. İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği Başkanı Ertekin: "Dernek üyelerimiz ile sadece gönüllülük esasına bağlı olarak tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi olan insanlara ulaşmaya gayret gösteriyoruz. Bizlere gönüllülük esası ile destek olan tüm üyelerimize ve bir çoğunun sadece ismini bildiğimiz bizlere uzaktan da olsa maddi yardımlar gönderen yardım severlere teşekkür ederiz" dedi.  
İyilik için Uluslararası İnsani Yardım Derneği, mazlumlara, yardıma ihtiyacı olanlara, fakir ve dar gelirli ailelere iyilik ulaştırmaya devam ediyor.

Ramazan ayı içerisinde dernek çalışmalarının hız kazandığını dile getiren Bünyamin Ertekin, Dünya Yetimler Günü dolayısı ile Filistin'de gazze şeridinde iftar programları yaptıklarını aynı zamanda dünyanın en yoksul ülkesi Afrika Çad'da iftar yemeği ve Ramazan ayı için gıda kolisi dağıtımında bulunduklarını belirtti.

İyilik İçin Uluslararası İnsani Yardım Derneği Başkanı Ertekin: "Dernek üyelerimiz ile sadece gönüllülük esasına bağlı olarak tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi olan insanlara ulaşmaya gayret gösteriyoruz. Bizlere gönüllülük esası ile destek olan tüm üyelerimize ve bir çoğunun sadece ismini bildiğimiz bizlere uzaktan da olsa maddi yardımlar gönderen yardım severlere teşekkür ederiz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.