İşte Fenerbahçe'nin yeni sol beki! Anlaşmaya varıldı!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.01.2022 - 19:40, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2048+ kez okundu.
 

İşte Fenerbahçe'nin yeni sol beki! Anlaşmaya varıldı!

Fenerbahçe transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İsmail Kartal yönetiminde çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de hedef sol bek transferi.
Sarı-Lacivertli ekip transfer gündeminde yer alan Ghislain Konan için Reims ile anlaşmaya vardı. Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'de hedef sol bek transferi. Sarı-Lacivertli ekip Fransa Ligue 1'de Stade Reims forması giyen Ghislain Konan'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Alınan bilgiye göre, Fenerbahçe, 26 yaşındaki Fildişi Sahilli sol bek Ghislain Konan için Stade Reims ile anlaşmaya vardı. Fildişi Sahili'nin Afrika Uluslar Kupası'nda elenmesiyle Konan'ın kısa süre içerisinde takımından ayrılıp Sarı-Lacivertli kulübe imza atması bekleniyor. 1.5 milyon Euro İddialara göre Fenerbahçe'nin kasasından Ghislain Konan transferi için 1.5 milyon Euro çıkacak. 2018 senesinden bu yana Reims forması giyen Konan, bu sezon Fransız ekibiyle 17 maça çıktı ve 1 gol, 2 asistlik performans gösterdi.
Fenerbahçe transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İsmail Kartal yönetiminde çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de hedef sol bek transferi.

Sarı-Lacivertli ekip transfer gündeminde yer alan Ghislain Konan için Reims ile anlaşmaya vardı. Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'de hedef sol bek transferi. Sarı-Lacivertli ekip Fransa Ligue 1'de Stade Reims forması giyen Ghislain Konan'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Alınan bilgiye göre, Fenerbahçe, 26 yaşındaki Fildişi Sahilli sol bek Ghislain Konan için Stade Reims ile anlaşmaya vardı. Fildişi Sahili'nin Afrika Uluslar Kupası'nda elenmesiyle Konan'ın kısa süre içerisinde takımından ayrılıp Sarı-Lacivertli kulübe imza atması bekleniyor.

1.5 milyon Euro

İddialara göre Fenerbahçe'nin kasasından Ghislain Konan transferi için 1.5 milyon Euro çıkacak. 2018 senesinden bu yana Reims forması giyen Konan, bu sezon Fransız ekibiyle 17 maça çıktı ve 1 gol, 2 asistlik performans gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.