İsrail güçleri, Filistinli bir ailenin evini yıktı!

DIŞ HABERLER/DÜNYA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.01.2023 - 15:53, Güncelleme: 03.01.2023 - 15:55 2440+ kez okundu.
 

İsrail güçleri, Filistinli bir ailenin evini yıktı!

İsrail güçleri, Filistinli bir ailenin evini yıktı
İsrail güçleri, El Halil kentinde bulunan Filistinlilere ait bir evi hedef alarak yıkım çalışmalarına başladı. İsrail güçleri, Filistinli ailelerin evlerini ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıkmaya devam ediyor. Bugün İsrail’in Batı Şeria bölgesinde bulunan El-Halil şehrinin güneyindeki Yatta kasabasında Filistinlilere ait bir ev daha yıkıldı. Filitinli Rateb al-Jabour, İsrail güçlerinin Hamad Mohammad’e ait 170 metrekarelik bir evi iki buldozer eşliğinde izinsiz inşa edildiği bahanesiyle yıktığını söyledi. İsrail, Filistinlilerin yaşadığı bölgelere İsrailli aileleri yerleştirirken, Filistinlilerin bölgede yerleşim alanı inşa etmesine izin vermiyor.
İsrail güçleri, Filistinli bir ailenin evini yıktı

İsrail güçleri, El Halil kentinde bulunan Filistinlilere ait bir evi hedef alarak yıkım çalışmalarına başladı.
İsrail güçleri, Filistinli ailelerin evlerini ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıkmaya devam ediyor. Bugün İsrail’in Batı Şeria bölgesinde bulunan El-Halil şehrinin güneyindeki Yatta kasabasında Filistinlilere ait bir ev daha yıkıldı.
Filitinli Rateb al-Jabour, İsrail güçlerinin Hamad Mohammad’e ait 170 metrekarelik bir evi iki buldozer eşliğinde izinsiz inşa edildiği bahanesiyle yıktığını söyledi.
İsrail, Filistinlilerin yaşadığı bölgelere İsrailli aileleri yerleştirirken, Filistinlilerin bölgede yerleşim alanı inşa etmesine izin vermiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.