İspanya Copa del Rey’de son 4 belli oldu

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.01.2023 - 03:20, Güncelleme: 27.01.2023 - 01:57 1641+ kez okundu.
 

İspanya Copa del Rey’de son 4 belli oldu

İspanya Copa del Rey’de son 4 belli oldu
İspanya Kupası Copa del Rey’de çeyrek final karşılaşmaları oynandı ve rakiplerini geçerek yarı finale kalan takımlar Barcelona, Osasuna, A. Bilbao ve Real Madrid oldu.İspanya Kupası Copa del Rey’de çeyrek final mücadeleleri bugün oynanan maçlarla tamamlandı. Çeyrek final de Barcelona Real Sociedad’ı 1-0, Osasuna Sevilla’yı 2-1, A. Bilbao Valencia’yı 3-1, Real Madrid ise A. Madrid’i 3-1’lik skorla kupanın dışında bıraktı. Bu sonuçlarla Copa Del Rey’de son 4’e kalan takımlar Real Madrid, Osasuna, Ath. Bilbao ve Barcelona oldu.Copa del Rey’de gol krallığı yarışında zirvede attığı 5 golle Osasuna forması giyen 33 yaşındaki İspanyol Kike Garcia bulunuyor.
İspanya Copa del Rey’de son 4 belli oldu
İspanya Kupası Copa del Rey’de çeyrek final karşılaşmaları oynandı ve rakiplerini geçerek yarı finale kalan takımlar Barcelona, Osasuna, A. Bilbao ve Real Madrid oldu.
İspanya Kupası Copa del Rey’de çeyrek final mücadeleleri bugün oynanan maçlarla tamamlandı. Çeyrek final de Barcelona Real Sociedad’ı 1-0, Osasuna Sevilla’yı 2-1, A. Bilbao Valencia’yı 3-1, Real Madrid ise A. Madrid’i 3-1’lik skorla kupanın dışında bıraktı. Bu sonuçlarla Copa Del Rey’de son 4’e kalan takımlar Real Madrid, Osasuna, Ath. Bilbao ve Barcelona oldu.
Copa del Rey’de gol krallığı yarışında zirvede attığı 5 golle Osasuna forması giyen 33 yaşındaki İspanyol Kike Garcia bulunuyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.