Engelli merkezi mı? Meyhane mi?

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2021 - 12:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1169+ kez okundu.
 

Engelli merkezi mı? Meyhane mi?

İzmir Büyükşehir Belediyesine ait İnciraltı Engelliler Merkezi gün içinde birçok vatandaşın uğrak noktası halinde, engelli bireylere rahat dinlenme imkanı sunan bu merkez meyhane haline gelmiş durumda.
İzmir Büyükşehir Belediyesine ait İnciraltı Engelliler Parkı gün içinde birçok vatandaşın uğrak noktası halinde, engelli bireylere rahat dinlenme imkanı sunan bu merkez meyhane haline gelmiş durumda. Gençlerin toplanıp alkol aldıkları bir yer olmaktan ziyade, yaşça büyük kişilerinde rakı sofraları kurduğu bile görülmekte.  Son zamanlarda, deniz yosunu sorunu ile de gündeme gelen İnciraltı Engelli Parkı artık usulüne uygun hizmetin çok dışında. Kurulan alkol masaları etrafındaki diğer insanları da rahatsız etmekte. Belediyenin konuyla ilgili bir çalışmasının olmaması da oldukça üzücü.  İzmir'de engelleri kaldırmak ve farkındalığı artırmak amacıyla yapılan bu parkta amacına uygun olarak işleyen birşeyler görmek pek mümkün değil.
İzmir Büyükşehir Belediyesine ait İnciraltı Engelliler Merkezi gün içinde birçok vatandaşın uğrak noktası halinde, engelli bireylere rahat dinlenme imkanı sunan bu merkez meyhane haline gelmiş durumda.


İzmir Büyükşehir Belediyesine ait İnciraltı Engelliler Parkı gün içinde birçok vatandaşın uğrak noktası halinde, engelli bireylere rahat dinlenme imkanı sunan bu merkez meyhane haline gelmiş durumda. Gençlerin toplanıp alkol aldıkları bir yer olmaktan ziyade, yaşça büyük kişilerinde rakı sofraları kurduğu bile görülmekte. 
Son zamanlarda, deniz yosunu sorunu ile de gündeme gelen İnciraltı Engelli Parkı artık usulüne uygun hizmetin çok dışında. Kurulan alkol masaları etrafındaki diğer insanları da rahatsız etmekte. Belediyenin konuyla ilgili bir çalışmasının olmaması da oldukça üzücü. 

İzmir'de engelleri kaldırmak ve farkındalığı artırmak amacıyla yapılan bu parkta amacına uygun olarak işleyen birşeyler görmek pek mümkün değil.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.