A Milli Takım için kritik maç

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2021 - 14:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1608+ kez okundu.
 

A Milli Takım için kritik maç

Türkiye-Norveç maçı için geri sayılıyor. 2022 FIFA Dünya Kupası G grubu 7. maçında Türkiye, Norveç'i konuk edecek. A Milli takımı gruptan çıkmak için Norveç'i yenerek 3 puan kazanmak istiyor
Türkiye-Norveç maçı 8 Ekim Cuma akşamı saat 21:45'te başlayacak. Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele TRT 1 ekranından naklen ve şifresiz olarak ekrana gelecek. MİLLİ TAKIMIN KALAN MAÇLARI  Türkiye 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G grubunda mücadele ediyor. A Milli Takım gruptaki kalan maçlarına Norveç ile devam edecek. Türkiye maç fikstürü ise şu şekilde: 8 Ekim Türkiye / Norveç 11 Ekim Letonya / Türkiye 13 Kasım Türkiye / Cebelitarık 16 Kasım Karadağ / Türkiye NORVEÇ'TE SAKATLIKLAR ÖN PLANDA 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında 8 Ekim'de A Milli Futbol Takımımız ile karşı karşıya gelecek Norveç Milli Takımı'nda Erling Braut Haaland, Joshua King, Andre Hansen, Alexander Sörloth, Sander Berge, Kristoffer Ajer, Mathias Normann, Fredrik Midtsjo, Jonas Svensson ve Per Kristian Bratveit sakatlıkları nedeniyle, milli takımımıza karşı forma giyemeyecek.
Türkiye-Norveç maçı için geri sayılıyor. 2022 FIFA Dünya Kupası G grubu 7. maçında Türkiye, Norveç'i konuk edecek. A Milli takımı gruptan çıkmak için Norveç'i yenerek 3 puan kazanmak istiyor

Türkiye-Norveç maçı 8 Ekim Cuma akşamı saat 21:45'te başlayacak. Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele TRT 1 ekranından naklen ve şifresiz olarak ekrana gelecek.

MİLLİ TAKIMIN KALAN MAÇLARI 

Türkiye 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G grubunda mücadele ediyor. A Milli Takım gruptaki kalan maçlarına Norveç ile devam edecek. Türkiye maç fikstürü ise şu şekilde:

8 Ekim Türkiye / Norveç
11 Ekim Letonya / Türkiye
13 Kasım Türkiye / Cebelitarık
16 Kasım Karadağ / Türkiye


NORVEÇ'TE SAKATLIKLAR ÖN PLANDA

2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında 8 Ekim'de A Milli Futbol Takımımız ile karşı karşıya gelecek Norveç Milli Takımı'nda Erling Braut Haaland, Joshua King, Andre Hansen, Alexander Sörloth, Sander Berge, Kristoffer Ajer, Mathias Normann, Fredrik Midtsjo, Jonas Svensson ve Per Kristian Bratveit sakatlıkları nedeniyle, milli takımımıza karşı forma giyemeyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.