Bornova'da Çöp ve Moloz Yığınları Site Esnafını Sinirlendirdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.09.2021 - 12:10, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1773+ kez okundu.
 

Bornova'da Çöp ve Moloz Yığınları Site Esnafını Sinirlendirdi

İzmir’in Bornova ilçesi Işıkkent mevkiinde bulunan Ayakkabıcılar Sitesi, boş araziye yığılan çöplerle yeniden gündeme geldi.
Edinilen bilgiye göre, İzmir'in Bornova ilçesi Işıkkentte Ayakkabıcılar Sitesinin yakınlarına boş bir araziye atılan büyük çöp yığınları etraftaki insanları ve esnafı huzursuz ediyor. Çevredeki esnaf durumdan oldukça şikayetçi, çöp kamyonlarının uzun zamandır gelmediğini ve çöplerin arasında çalıştıklarını belirtti. Çöplerin bulunduğu alanlarda ara sıra küçük küçük yangınlarında olduğunu belirtti ve Bornova Belediyesinden bu duruma bir çözüm bulmaları konusunda çağrıda bulundu. Çok sayıda ayakkabıcının bulunduğu Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesinde çöp yığınlarının oluşması esnafları sıkıntıya soktu. Bundan iki üç yıl önce böyle  sıkıntıların olmadığını her gün neredeyse çöp kamyonlarının geldiğini söyleyen esnaf artık ayda bir geldiğini söylüyor bu nedenle de çöplerini boş araziye atmaktan başka çarelerinin olmadığını dile getiriyorlar. Çöp yığınlarında zaman zaman oluşan yangınların ise tüm esnafı korkuttuğunu hatta bazı dükkanların bu çıkan yangınlardan zarar gördüğünü belirten esnaflar bu duruma Bornava Belediyesinden acil ve kalıcı bir çözüm bekliyor. 
İzmir’in Bornova ilçesi Işıkkent mevkiinde bulunan Ayakkabıcılar Sitesi, boş araziye yığılan çöplerle yeniden gündeme geldi.

Edinilen bilgiye göre, İzmir'in Bornova ilçesi Işıkkentte Ayakkabıcılar Sitesinin yakınlarına boş bir araziye atılan büyük çöp yığınları etraftaki insanları ve esnafı huzursuz ediyor. Çevredeki esnaf durumdan oldukça şikayetçi, çöp kamyonlarının uzun zamandır gelmediğini ve çöplerin arasında çalıştıklarını belirtti. Çöplerin bulunduğu alanlarda ara sıra küçük küçük yangınlarında olduğunu belirtti ve Bornova Belediyesinden bu duruma bir çözüm bulmaları konusunda çağrıda bulundu.

Çok sayıda ayakkabıcının bulunduğu Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesinde çöp yığınlarının oluşması esnafları sıkıntıya soktu. Bundan iki üç yıl önce böyle  sıkıntıların olmadığını her gün neredeyse çöp kamyonlarının geldiğini söyleyen esnaf artık ayda bir geldiğini söylüyor bu nedenle de çöplerini boş araziye atmaktan başka çarelerinin olmadığını dile getiriyorlar. Çöp yığınlarında zaman zaman oluşan yangınların ise tüm esnafı korkuttuğunu hatta bazı dükkanların bu çıkan yangınlardan zarar gördüğünü belirten esnaflar bu duruma Bornava Belediyesinden acil ve kalıcı bir çözüm bekliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.