Yüz Felci Geçiren Hastalara Fransız Askısı !

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.08.2021 - 18:27, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2343+ kez okundu.
 

Yüz Felci Geçiren Hastalara Fransız Askısı !

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Mehmet Sucubaşı konu hakkında bilgiler verdi.
Fransız askısı, isminden de anlaşıldığı üzere ilk olarak Fransa’da ortaya çıkan ve ameliyat gerektirmeyen bir yüz gerdirme operasyonudur. Aynı zamanda dinamik askı hizmeti olarak da bilinmektedir. Fransız askısı yöntemi sadece yüzünde oluşan sarkmalara sahip bireyler için değil aynı zamanda yüz felci geçiren bireylerinde tercih ettiği sağlıklı bir yöntemdir. Dinamik askı olarak da bilinen Fransız askı yöntemi ile kullanılan esnek ipler yüzde oluşan mimik hareketlerini engellememektedir.  Fransız askısı Bodrum hizmetimiz ile gerçekleştirilen bu yöntem ile yüz felci nedeniyle yüz asimetrisine sahip hastalarımıza esneyebilen ipler yardımı ile Fransız askısı yöntemi uygulamaktayız. Esneyebilen ipler sayesinde ömrü 5 kat artmaktadır. Esneyebilen ipler aynı zamanda organik olmasından dolayı sağlığa hiçbir zararı bulunmamaktadır. İplerde herhangi bir kopma meydana gelmemesiyle beraber mimiklerinizi rahat ve konforlu bir şekilde kullanma imkânı sunmaktayız.  Fransız Askısı ile Mimiklerinizi Kullanmaktan Korkmayın Sizlerin sağlığı ve konforu için uyguladığımız Fransız askısı Bodrum yöntemi sayesinde artık rahatlıkla mimiklerinizi kullanabilirsiniz. Fransız askısı yöntemimizin birçok avantajı bulunmaktadır. Bunlar: Herhangi bir cerrahi operasyona ihtiyacınız bulunmamaktadır. Fransız askısı uygulaması sonrasında ifadenizde herhangi bir değişiklik olmamasının yanında rahatça mimiklerinizi kullanabilirsiniz. Yöntem cildinizin altına yapıldığı için dışarıdan çıplak göz ile fark edilmemektedir. Cerrahi yöntemler ile yapılan operasyonlara göre kalıcılığı daha uzundur. Lokal anestezi kullanılarak uygulanan Fransız askısı yöntemi sayesinde hiçbir ağrı hissetmezsiniz. İşlem 30-60 dakika gibi kısa bir süre içerisinde gerçekleşmektedir. Erkek ve kadınlarda cinsiyet ayırt etmeksizin uygulanan bir yöntemdir.
Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Mehmet Sucubaşı konu hakkında bilgiler verdi.

Fransız askısı, isminden de anlaşıldığı üzere ilk olarak Fransa’da ortaya çıkan ve ameliyat gerektirmeyen bir yüz gerdirme operasyonudur. Aynı zamanda dinamik askı hizmeti olarak da bilinmektedir. Fransız askısı yöntemi sadece yüzünde oluşan sarkmalara sahip bireyler için değil aynı zamanda yüz felci geçiren bireylerinde tercih ettiği sağlıklı bir yöntemdir. Dinamik askı olarak da bilinen Fransız askı yöntemi ile kullanılan esnek ipler yüzde oluşan mimik hareketlerini engellememektedir. 

Fransız askısı Bodrum hizmetimiz ile gerçekleştirilen bu yöntem ile yüz felci nedeniyle yüz asimetrisine sahip hastalarımıza esneyebilen ipler yardımı ile Fransız askısı yöntemi uygulamaktayız. Esneyebilen ipler sayesinde ömrü 5 kat artmaktadır. Esneyebilen ipler aynı zamanda organik olmasından dolayı sağlığa hiçbir zararı bulunmamaktadır. İplerde herhangi bir kopma meydana gelmemesiyle beraber mimiklerinizi rahat ve konforlu bir şekilde kullanma imkânı sunmaktayız. 

Fransız Askısı ile Mimiklerinizi Kullanmaktan Korkmayın

Sizlerin sağlığı ve konforu için uyguladığımız Fransız askısı Bodrum yöntemi sayesinde artık rahatlıkla mimiklerinizi kullanabilirsiniz. Fransız askısı yöntemimizin birçok avantajı bulunmaktadır. Bunlar:

  • Herhangi bir cerrahi operasyona ihtiyacınız bulunmamaktadır.
  • Fransız askısı uygulaması sonrasında ifadenizde herhangi bir değişiklik olmamasının yanında rahatça mimiklerinizi kullanabilirsiniz.
  • Yöntem cildinizin altına yapıldığı için dışarıdan çıplak göz ile fark edilmemektedir.
  • Cerrahi yöntemler ile yapılan operasyonlara göre kalıcılığı daha uzundur.
  • Lokal anestezi kullanılarak uygulanan Fransız askısı yöntemi sayesinde hiçbir ağrı hissetmezsiniz.
  • İşlem 30-60 dakika gibi kısa bir süre içerisinde gerçekleşmektedir.
  • Erkek ve kadınlarda cinsiyet ayırt etmeksizin uygulanan bir yöntemdir.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.