İhlas Vakfı gönüllüleriyle Mahmut Kemal Aydın Kütahya'da buluştu

TARIM/HAYVANCILIK/DENİZ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2022 - 10:34, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 5122+ kez okundu.
 

İhlas Vakfı gönüllüleriyle Mahmut Kemal Aydın Kütahya'da buluştu

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın, Kütahya’da vakfın gönüllüleriyle bir araya geldi.
İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın, Kütahya’da vakfın gönüllüleriyle bir araya geldi. Aydın, İhlas Vakfı’nın 1975 yılında "İnsanların hayırlısı insanlara faydalı olandır" Hadis-i Şerifi’ni kendisine rehber edinerek insanlara hizmet etmek isteyen, inanmış on kişi tarafından kurulduğunu kaydetti. Halihazırda yurt içinde ve yurt dışında binlerce öğrencinin İhlas Vakfı’nın yurtlarında barındığını belirten Aydın, "Milletini, bayrağını, tarihini seven, milli ve manevi değerlerine sahip, kendi kültürünü benimsemiş, hoşgörü sahibi, başarılı gençlerimiz, bu ülkeyi elbette gelişmiş ülke yapacaktır. Teknoloji ve iletişimin baş döndürücü bir hızla ilerlediği günümüzde, yeni teknolojiler geliştirecek, ülkemizi dünya arenasında bilim, tıp, astronomi, sanayi, kültür ve sanatta söz sahibi yapacak gençlerimize, imkânlarımızı seferber ederek, ülkemize en iyi hizmeti vermeye gayret ediyoruz" diye konuştu. Vakfın yurt dışındaki faaliyetleriyle ilgili bilgiler de veren Aydın, Kütahyalı gönüllülere destekleri sebebiyle teşekkür etti.
İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın, Kütahya’da vakfın gönüllüleriyle bir araya geldi.

İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mahmut Kemal Aydın, Kütahya’da vakfın gönüllüleriyle bir araya geldi.

Aydın, İhlas Vakfı’nın 1975 yılında "İnsanların hayırlısı insanlara faydalı olandır" Hadis-i Şerifi’ni kendisine rehber edinerek insanlara hizmet etmek isteyen, inanmış on kişi tarafından kurulduğunu kaydetti. Halihazırda yurt içinde ve yurt dışında binlerce öğrencinin İhlas Vakfı’nın yurtlarında barındığını belirten Aydın, "Milletini, bayrağını, tarihini seven, milli ve manevi değerlerine sahip, kendi kültürünü benimsemiş, hoşgörü sahibi, başarılı gençlerimiz, bu ülkeyi elbette gelişmiş ülke yapacaktır. Teknoloji ve iletişimin baş döndürücü bir hızla ilerlediği günümüzde, yeni teknolojiler geliştirecek, ülkemizi dünya arenasında bilim, tıp, astronomi, sanayi, kültür ve sanatta söz sahibi yapacak gençlerimize, imkânlarımızı seferber ederek, ülkemize en iyi hizmeti vermeye gayret ediyoruz" diye konuştu.

Vakfın yurt dışındaki faaliyetleriyle ilgili bilgiler de veren Aydın, Kütahyalı gönüllülere destekleri sebebiyle teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.