Hayvan hastalıkları ile mücadele sürüyor

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2023 - 11:40, Güncelleme: 28.01.2023 - 11:21 2029+ kez okundu.
 

Hayvan hastalıkları ile mücadele sürüyor

Hayvan hastalıkları ile mücadele sürüyor
DÜZCE (İHA) – Düzce Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, hayvan hastalıkları ile mücadele çerçevesinde birçok hayvana aşılama gerçekleştirdi.Düzce’de hayvan hastalıkları ile mücadele çerçevesinde hayvanların aşılama çalışmaları devam ediyor. Bu çerçevede, Düzce Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bağlı aşı ekipleri il genelinde 7 köyde 722 büyükbaş hayvana şap aşısı, 55 köy ve mahallede 496 büyükbaş hayvana sığır brusellozu, il genelinde 399 köpeğe kuduz aşısı uyguladı.Ayrıca hayvan pazarının açık olduğu perşembe günlerinde hayvan pazarı içerisinde rutin denetimler yapıldı. Denetimlerde herhangi bir bulaşıcı hastalığa rastlanılmadı.
Hayvan hastalıkları ile mücadele sürüyor
DÜZCE (İHA) – Düzce Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, hayvan hastalıkları ile mücadele çerçevesinde birçok hayvana aşılama gerçekleştirdi.
Düzce’de hayvan hastalıkları ile mücadele çerçevesinde hayvanların aşılama çalışmaları devam ediyor. Bu çerçevede, Düzce Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne bağlı aşı ekipleri il genelinde 7 köyde 722 büyükbaş hayvana şap aşısı, 55 köy ve mahallede 496 büyükbaş hayvana sığır brusellozu, il genelinde 399 köpeğe kuduz aşısı uyguladı.
Ayrıca hayvan pazarının açık olduğu perşembe günlerinde hayvan pazarı içerisinde rutin denetimler yapıldı. Denetimlerde herhangi bir bulaşıcı hastalığa rastlanılmadı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.