haberege.com.tr el değiştirdi

24.01.2023 - 16:09, Güncelleme: 24.01.2023 - 16:09 3670+ kez okundu.
 

haberege.com.tr el değiştirdi

Ege’nin güçlü internet haber sitesi haberege.com.tr el değiştirdi. Yeni sahibi Eylem Koç, projelerini sıraladı, kendisini tanıttı…
Ege’nin güçlü internet haber sitesi… haberege.com.tr el değiştirdi Haber sitemizin yeni sahibi Eylem Koç, projelerini sıraladı, kendisini tanıttı…   haberege.com.tr, kısa bir süre önce el değiştirdi. Gazeteci Eylem Koç’un devraldığı haberege.com.tr yeni ekibi ve yeni yayın anlayışıyla kaldığı yerden yayın hayatına devam edecek. Ege’nin güçlü internet haber sitesini devralmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Eylem Koç, konuya ilişkin olarak şunları kaydetti: “haberege.com.tr’yi devralmanın mutluluğunu yaşıyorum. Türkiye'de, dünyada ve özellikle Ege Bölgesi’nde meydana gelen olayları, gelişmeleri ajanslar ve kendi ekiplerimiz vasıtasıyla takip ederek, siz değerli okurlarımıza ulaştırmaya tüm hızımız ile devam edeceğiz. Sitemizde, kendi mahallenizden tutun da Ege Bölgesi’nin en uzak köşesine kadar her yerin haberlerine artık daha hızlı ulaşabileceksiniz. Haber sitelerinin genelde kullandığı ara yüzlerden farklı olarak sitemizde son sürüm olan Nova Yazılım ile sizlere daha iyi hizmet vermeyi planlıyoruz. Belki de Ege'de bir ilk olan kendi yazılım ve SEO departmanımızı kurduk. Ziyaretçilerimize son 90 günün tüm haberleri içinde, konuya göre arama yapma olanağı da sunuyoruz. Ege Bölgesi’nin En Geniş Kapsamlı Haber Sitesi olan haberege.com.tr her gün Türkiye'den, dünyadan ve özellikle Ege Bölgesi’nden gündemde öne çıkan olaylara göre ortalama 300 adet habere yer veriyor. Bu sayı, bölgedeki ortalama bir haber sitesinde yer verilen haber sayısının neredeyse 3 katına tekabül ediyor. Geniş ve zengin bir haber yelpazesine sahip olan haberege.com.tr’de; siyasetten enerjiye, kadından eğitime, otomotivden tarıma, turizmden spora, sağlığa, finansa, dış haberlere ve daha birçok haber kategorisine aynı anda ulaşmak mümkün. Türkiye Cumhuriyeti yasalarına tam uyumlu, çağdaş, laik ve modern bir internet sitesi oluşturabilmek adına 7/24 çalışmaya devam edeceğiz. Unutmayın, kalite asla tesadüf değildir.”   Eylem Koç kimdir? haberege.com.tr’nin yeni sahibi Eylem Koç, biyografisinde kendisini şöyle anlatıyor: “Aslen Tuncelili bir aileye mensup olmakla beraber 1984 Erzincan doğumluyum. Yaklaşık 30 yıldır İzmir'de yaşamam itibari ile bir yandan İzmirli de sayılırım. Boyoz fazla yemesem de kumrunun sadece bir kuş olmadığını iyi bilenlerdenim. Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sosyal Hizmetler Bölümü mezunuyum. 3’ü biyolojik, 3’ü manevi olmak üzere 6 evlat annesi ve asil bir Cumhuriyet kadınıyım.”  
Ege’nin güçlü internet haber sitesi haberege.com.tr el değiştirdi. Yeni sahibi Eylem Koç, projelerini sıraladı, kendisini tanıttı…

Ege’nin güçlü internet haber sitesi…

haberege.com.tr el değiştirdi

Haber sitemizin yeni sahibi Eylem Koç, projelerini sıraladı, kendisini tanıttı…

 

haberege.com.tr, kısa bir süre önce el değiştirdi. Gazeteci Eylem Koç’un devraldığı haberege.com.tr yeni ekibi ve yeni yayın anlayışıyla kaldığı yerden yayın hayatına devam edecek.

Ege’nin güçlü internet haber sitesini devralmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Eylem Koç, konuya ilişkin olarak şunları kaydetti:

haberege.com.tr’yi devralmanın mutluluğunu yaşıyorum.

Türkiye'de, dünyada ve özellikle Ege Bölgesi’nde meydana gelen olayları, gelişmeleri ajanslar ve kendi ekiplerimiz vasıtasıyla takip ederek, siz değerli okurlarımıza ulaştırmaya tüm hızımız ile devam edeceğiz.

Sitemizde, kendi mahallenizden tutun da Ege Bölgesi’nin en uzak köşesine kadar her yerin haberlerine artık daha hızlı ulaşabileceksiniz.

Haber sitelerinin genelde kullandığı ara yüzlerden farklı olarak sitemizde son sürüm olan Nova Yazılım ile sizlere daha iyi hizmet vermeyi planlıyoruz.

Belki de Ege'de bir ilk olan kendi yazılım ve SEO departmanımızı kurduk. Ziyaretçilerimize son 90 günün tüm haberleri içinde, konuya göre arama yapma olanağı da sunuyoruz.

Ege Bölgesi’nin En Geniş Kapsamlı Haber Sitesi olan haberege.com.tr her gün Türkiye'den, dünyadan ve özellikle Ege Bölgesi’nden gündemde öne çıkan olaylara göre ortalama 300 adet habere yer veriyor.

Bu sayı, bölgedeki ortalama bir haber sitesinde yer verilen haber sayısının neredeyse 3 katına tekabül ediyor.

Geniş ve zengin bir haber yelpazesine sahip olan haberege.com.tr’de; siyasetten enerjiye, kadından eğitime, otomotivden tarıma, turizmden spora, sağlığa, finansa, dış haberlere ve daha birçok haber kategorisine aynı anda ulaşmak mümkün.

Türkiye Cumhuriyeti yasalarına tam uyumlu, çağdaş, laik ve modern bir internet sitesi oluşturabilmek adına 7/24 çalışmaya devam edeceğiz. Unutmayın, kalite asla tesadüf değildir.”

 

Eylem Koç kimdir?

haberege.com.tr’nin yeni sahibi Eylem Koç, biyografisinde kendisini şöyle anlatıyor:

“Aslen Tuncelili bir aileye mensup olmakla beraber 1984 Erzincan doğumluyum.

Yaklaşık 30 yıldır İzmir'de yaşamam itibari ile bir yandan İzmirli de sayılırım.

Boyoz fazla yemesem de kumrunun sadece bir kuş olmadığını iyi bilenlerdenim.

Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sosyal Hizmetler Bölümü mezunuyum.

3’ü biyolojik, 3’ü manevi olmak üzere 6 evlat annesi ve asil bir Cumhuriyet kadınıyım.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.