Gülben Ergen yaza hazır

AKTÜEL/MAGAZİN 08.04.2022 - 10:16, Güncelleme: 08.04.2022 - 11:32 4121+ kez okundu.
 

Gülben Ergen yaza hazır

Gülben Ergen yaz konseri takvimini doldurdu. Arka arkaya vereceği konserlerle sevenleriyle yazın buluşacak olan Gülben Ergen, Türkiye'nin her yerinde olacak...
  İSTANBUL (İGFA) - Anlaşma yaptığı yatak firmasının yeni reklam filmini önümüzdeki hafta çekecek olan Gülben Ergen kendi markası 'GülbenNaturel ' içinde şehir şehir gezip kadınlarla buluşacak. Onları dinleyip onlara güzellik sırlarını paylaşarak markasını tanıtacak. Markası Gülben Naturel‘in gördüğü ilgiden çok mutlu olduğunu dile getiren Gülben Ergen, 'Kullanan herkesten çok güzel geri dönüşler alıyorum ve bu tüm emeklerin karşılığını aldığım için ne kadar doğru bir iş yaptığımı gösteriyor' dedi. AMERİKA‘DA KONSER… Gülben Ergen 20 – 21 Mayıs tarihlerinde New York Türk Yürüyüşü'nde de iki gün konser verecek. Ergen, ayrıca Mayıs ayı konser programlarının yanı sıra yaz konserleri için şimdiden takvimini doldurdu.
Gülben Ergen yaz konseri takvimini doldurdu. Arka arkaya vereceği konserlerle sevenleriyle yazın buluşacak olan Gülben Ergen, Türkiye'nin her yerinde olacak...

 

İSTANBUL (İGFA) - Anlaşma yaptığı yatak firmasının yeni reklam filmini önümüzdeki hafta çekecek olan Gülben Ergen kendi markası 'GülbenNaturel ' içinde şehir şehir gezip kadınlarla buluşacak. Onları dinleyip onlara güzellik sırlarını paylaşarak markasını tanıtacak.

Markası Gülben Naturel‘in gördüğü ilgiden çok mutlu olduğunu dile getiren Gülben Ergen, 'Kullanan herkesten çok güzel geri dönüşler alıyorum ve bu tüm emeklerin karşılığını aldığım için ne kadar doğru bir iş yaptığımı gösteriyor' dedi.

AMERİKA‘DA KONSER…

Gülben Ergen 20 – 21 Mayıs tarihlerinde New York Türk Yürüyüşü'nde de iki gün konser verecek. Ergen, ayrıca Mayıs ayı konser programlarının yanı sıra yaz konserleri için şimdiden takvimini doldurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.