Göztepe'nin rakibi Giresunspor

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.10.2021 - 13:28, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 1071+ kez okundu.
 

Göztepe'nin rakibi Giresunspor

Gürsel Aksel Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Burak Şeker yönetecek. Maç beIN SPORTSHD2'den canlı olarak yayınlanacak.
Gürsel Aksel Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Burak Şeker yönetecek. Maç beIN SPORTSHD2'den canlı olarak yayınlanacak. Süper Lig 'in 8. haftasında Göztepe ile GZT Giresunspor İzmir'de karşılaşacak. Son 3 maçını kaybeden Göztepe sahadan mağlubiyetle ayrılırsa Nestor El Maestro ile yolların ayrılması gündemde. Bu sezon henüz galibiyeti bulunmayan Giresunspor ise ilk galibiyeti için mücadele edecek. Göztepe - Giresunspor maçı muhtemel 11'ler; Göztepe: İrfan Can, Kerim, Arslanagic, Angel, Berkan, Nwobodo, Soner, Tijanic, Lourency, Halil, Ndiaye Giresunspor: Okan, Zeki, Diarra, Perez, Behich, Traore, Suleymanov, Flavio, Diabate, Serginho, Doukara   Göztepe'de 4 eksik Ancak Göztepe, bu mücadelede puan kaybı yaşarsa Maestro ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu sezon ligde oynadığı 7 maçta 1 galibiyet alabilen Göztepe'nin 5 puanı bulunuyor. Galibiyeti bulunmayan Giresun ise 2 puanda. Bu arada İzmir ekibinde sakat olan Boşnak stoper Mihojevic, sağ bek Murat Paluli, santrfor Ege Özkayımoğlu ve kart cezalısı Beykan Şimşek mücadelede forma giyemeyecek.  
Gürsel Aksel Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Burak Şeker yönetecek. Maç beIN SPORTSHD2'den canlı olarak yayınlanacak.

Gürsel Aksel Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Burak Şeker yönetecek. Maç beIN SPORTSHD2'den canlı olarak yayınlanacak.

Süper Lig 'in 8. haftasında Göztepe ile GZT Giresunspor İzmir'de karşılaşacak. Son 3 maçını kaybeden Göztepe sahadan mağlubiyetle ayrılırsa Nestor El Maestro ile yolların ayrılması gündemde. Bu sezon henüz galibiyeti bulunmayan Giresunspor ise ilk galibiyeti için mücadele edecek.

Göztepe - Giresunspor maçı muhtemel 11'ler;

Göztepe: İrfan Can, Kerim, Arslanagic, Angel, Berkan, Nwobodo, Soner, Tijanic, Lourency, Halil, Ndiaye

Giresunspor: Okan, Zeki, Diarra, Perez, Behich, Traore, Suleymanov, Flavio, Diabate, Serginho, Doukara
 

Göztepe'de 4 eksik

Ancak Göztepe, bu mücadelede puan kaybı yaşarsa Maestro ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu sezon ligde oynadığı 7 maçta 1 galibiyet alabilen Göztepe'nin 5 puanı bulunuyor. Galibiyeti bulunmayan Giresun ise 2 puanda. Bu arada İzmir ekibinde sakat olan Boşnak stoper Mihojevic, sağ bek Murat Paluli, santrfor Ege Özkayımoğlu ve kart cezalısı Beykan Şimşek mücadelede forma giyemeyecek.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.